DA SAM ZNALA DA JE TOLIKO PRETUKLA MOJU UNUKU SLOMILA BIH JOJ RUKU: Baka preminule devojčice prijavljivala majku!
Policija, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

DA SAM ZNALA DA JE TOLIKO PRETUKLA MOJU UNUKU SLOMILA BIH JOJ RUKU: Baka preminule devojčice prijavljivala majku!

Čim sam videla prvu modricu na svojoj unuci, otišla sam u Centar, prijavila sam je “, rekla je baka.

Objavljeno:

Baka preminule devojčice iz Nove Gradiške optužila je majku da je šminkom pokrila povrede na detetu. Kaže da je sve prijavila Centru i molila ih da spasu dete od majke. U intervjuu za Novu TV opisala je i kako je izgledao kobni dan.

Šta se zapravo dešavalo u vašem domu te srede?

Čula sam je kako plače i vrišti. Čula sam njenu majku ... Dok sam ja izletela... Nikad, nikada nisam izletela u pidžami. Izletela sam da vidim. Ona *** drži u rukama dete, mrtvo, leti ulicom i zove ga. Oni izađu, evo ove kuće, izađi. Šta se dogodilo, kaže, gotovo je, mrtva je. Oprali su bebu, stavila sam ruku na bebine grudi ovako, srce mi radi ovako. Nikad to nisam videla, koliko sam stara za svoje godine. I kaže hitna, vozi u hitnu. Ne hitna, ne hitna, naša deca će otići, mi ćemo u zatvor. Dete je stavio u automobil i odvezao u hitnu pomoć “, rekla je baka preminule devojčice.

Rekli ste mi ranije da je majka prikrila povrede devojčice. Kako i na koji način?

'' Šminka, senka. Vidim, nisam ni primetila da dete ima plavu boju ispod očiju. Šta da vam kažem? Šta imam da vam kažem o tome? Nije mi dala unuku, otišla sam u Centar. Čim sam videla prvu modricu na svojoj unuci, otišla sam u Centar, prijavila sam je “, rekla je baka.

Šta su vam rekli u centru kad ste prijavili majku?

'' Rekla sam anonimno. I nije bitno da li sam to ime izgovorila ili prijavila anonimno, to je nasilje nad detetom. Došli su. Rekla sam da dete ima modrice. Sutradan je došla gospođa koja je bila pod nadzorom. Kaže da je dete spavalo. Da joj po zakonu nije dozvoljeno da odvede dete “, rekla je baka.

Da li je i vaš sin propao?

„Ne branim ga, neka mi bude sin. Mogu samo da kažem - ako je znao i morao je znati. Kada sam mu rekla „beba je plava“, ona mu je rekla „udarilo se dete“. Svi su propali. Svi su propali. Centar. On kao otac “, rekla je baka.

Vaš sin je počinio nasilje nad vama?

'' Moj sin je počinio nasilje nad mnom prošle godine, njenom manipulacijo. Pretukao je svog pokojnog oca, postoje dokazi. Ona je malo odlazila, svi imaju papire, svi dokazi postoje, dokazi postoje i u Centru “, istakla je baka.

Da li ste primetili da devojčicu svrbi i odakle dolazi svrab?

'' Prijavila sam, kažem vam sada. Otišala sam u četvrtak i rekala sam: ‘Molim vas, došla sam sada i neću više doći, nemojte reći da sam bila. Maloj opada kosa, mala je sva ogrebana po vratu, mala je plava, mala je jednostavno, kako vam kažem, depresivna. Molim te, spasi dete! ''

'' Zašto ste uzeli dete iz porodice? Molim te, spasi je dok ne bude prekasno, maltretira je. U utorak su bili sa psihologom u Centru, ona je, kaže, povratila tamo. Rekla je da je virus, majko. Žena je rekla da je vodi kod lekara. U sredu,a u sredu dogodilo se ono što se dogodilo. Dragi Bog zna ... Da sam znala da je toliko pretukla moju unuku, slomila bih joj ruku “, rekla je snuždena baka.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.