DRAMA KOD SINJA: Policija upala na MEGA KORONA ŽURKU, povređena DEVOJČICA i jedan POLICAJAC!
Policija, Foto: Profimedia

ŠTA SE DESILO?

DRAMA KOD SINJA: Policija upala na MEGA KORONA ŽURKU, povređena DEVOJČICA i jedan POLICAJAC!

Dvadesetogodišnji vlasnik objekta je uhapšen, a istraga se nastavlja

Objavljeno:

Prava drama odigrala se u Brnazama kod Sinja. U nedelju, nešto pre ponoći, policija je dobila prijavu da se u mestu, na području Meljače, okupio veliki broj ljudi. Kad su policajci stigli, imali su šta da vide. Sto automobila bilo je parkirano ispred kuće, a unutra „mega zabava“ sa čak trista ljudi. Čim su stigli policajci, članovi žurke počeli su da ih vređaju, a ubrzo su iz mase izletele flaše prema njima. Jedna devojčica, učesnik zabave i policajac pogođeni su u glavu i prevezeni u Hitnu pomoć u Sinju. Utvrđene su im lakše povrede. Ubrzo je interventna policija stigla u Meljač i završila zabavu.

Dvadesetogodišnji vlasnik objekta je uhapšen, a istraga se nastavlja.

Saopštenje PU splitsko-dalmatinske:

- Sinoć, nešto pre ponoći, stigla je prijava da je u mestu Brnaze ispred kuće bilo parkirano oko 100 vozila, dok je u kući bilo više ljudi. Policajci su odmah izašli i po dolasku na mesto događaja zatekli su veliki broj parkiranih vozila dok je iz kuće dopirala glasna muzika. Ljudi u kući remetili su javni red i vređali policajce čim su ih ugledali. Po ulasku u područje gde je okupljeno oko 300 ljudi, policajce je napalo nekoliko nepoznatih osoba iz gomile koja ih je gađala flašama. Jedan policajac i 25-godišnjakinja koja je bila među okupljenima povređeni su u predelu glave i ukazana im je medicinska pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju, gde su utvrđene lakše telesne povrede.

S obzirom na gluvoću okupljenih na policijska upozorenja i naređenja, u pomoć su priskočili i policijski službenici Interventne jedinice policije i drugih organizacionih jedinica, nakon čega su uspostavljeni javni red i mir i nije bilo potrebe za daljim delovanjem. U vezi sa organizacijom ovog skupa pronađen je dvadesetogodišnji vlasnik objekta koji je uhapšen i priveden u službene prostorije policije, a kriminalističko istraživanje je u toku. Dalje, intenzivno istraživanje usmereno je na utvrđivanje svih ilegalnih aktivnosti u ovom slučaju, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:13

ESPRESO U STUDENTSKOM GRADU: Romi čiste smeće koje su ostavili BAHATI STUDENTI

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.