MILANOVIĆ NASTAVLJA SA SKANDALOZNIM IZJAVAMA: Obračun sa Plenkovićem i Pupovcem NEMA KRAJA!
Zoran Milanovi, Andrej Plenković i Milorad Pupovac, Foto: PrintscreenYoutube

raspad sistema

MILANOVIĆ NASTAVLJA SA SKANDALOZNIM IZJAVAMA: Obračun sa Plenkovićem i Pupovcem NEMA KRAJA!

Zoran Milanović posle ceremonije dao je kratku izjavu, i najavio da neće ulaziti u polemiku sa premijerom koga je nazvao terminalno nesposobnim, a ovaj mu je uzvratio da je licemerni lažljivac

Objavljeno: 12:29h

Hrvatski predsednik Zoran Milanović na 30 godina od akcije hrvatske policije na Plitvicama 31. marta 1991 posle polaganja venaca nastavio je da se obračunava sa premijerom Andrejom Plankovićem, ali i sa liderom Srba u Hrvatskoj Miloradom Pupovcem. U prozivku Milanovića upalo je još ličnosti,,,

Zoran Milanović posle ceremonije dao je kratku izjavu, i najavio da neće ulaziti u polemiku sa premijerom koga je nazvao terminalno nesposobnim, a ovaj mu je uzvratio da je licemerni lažljivac.

"Da se međedi ne zaraze", kratko je prokomentarisao Milanović zašto su odvojeno položili vence i onda se obrušio na Plenkovića iako je prethodno obećao da neće ulaziti u polemiku

"E to morate pitate njega", odgovorio je na pitanje zašto protokol nije bio zajednički.

"Razlog je bio epidemiološke mere. Valjda zato da se međedi ne zaraze koronom", dodao je Milanović, a zatim je povukao paralelu između sebe i Plenkovića.

"Svako od nas ima komplekse prema nekome, ali baš prema njemu. Nismo mi isti ekosistem. Ja sam orao, on je nilski konj. On papa lopoče, ali je opasan. Ja sam sokol"; rekao je Milanović i nastavio:

"Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku. Protokol ima nekog svog smisla", rekao je i ponovio da je odbijen predlog za zajednički venac.

"Pupovac kaže da sam Mussolini. Moji su se borili protiv njega. Sa Radom Končarom. Puhovski mi kaže da sam Staljin. Staljin sa svojim protivnicima nije polemisao, on je ubijao".

"Ma ajde? Auuu?", reagovao je Milanović je na informaciju da je DSV razrešio sudije iz Osijeka.

Još jednom se spomenuo Milorada Pupovca: "Da mi govori da on meni smeta što je Srbin? Meni kojem su govorili da sam Vladu nakrcao Srbima".

"Čovjek sa smislom za humor između Herr Flicka i Pavle Korčagina iz 'Kako se kalio čelik'. Uvek na rubu suza", rekao je Milanović.

Bonus video:

01:54

NIKAKO NE RADITE OVE STVARI ZA VREME ZEMLJOTRESA! 6 pravila koja spasavaju živote (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.