POBESNELI ZOKA! JAVNA PREPUCAVANJA ZORANA MILANOVIĆA ODJEKNULA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Građani nemilosrdni
Zoran Milanović, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

pršti

POBESNELI ZOKA! JAVNA PREPUCAVANJA ZORANA MILANOVIĆA ODJEKNULA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Građani nemilosrdni

Građani su svoje mišljenje o istupima Milanovića komentarisali na Tviteru

Objavljeno:

Javna prepucavanja Zorana Milanovića najpre sa premijerom Andrejem Plenkovićem i predsedikom parlamenta Gordanom Jandrokovićem, a sada i poslanikom SDS S Miloradom Pupovcem odjeknula su i u komentarima na društvenim mrežama, gde je hrvatski predsednik nazvan "Pobesneli Zoka".

Poslednjih dana Milanović je najviše vređao Pupovca, posebno nakon što je ovaj objavio deo njihove prepiske na Whatsappu i Vladimira Šeksa koji je za RTL rekao da Milanović pokazuje, kako je naveo, "koktel psihičkih poremećaja pa bilo dobro da se preduzme sve za njegov opoziv".

Građani su svoje mišljenje o istupima Milanovića komentarisali na Tviteru, a jedan od njih je predložio da hrvatska snimi film po ugledu na "Pobesnelog Maksa", koji bi se zvao "Pobesneli Zoka".

Drug, pak, smatra da bi Milanovićevoj supruzi Sanji trebalo podići spomenik, uz pitanje da li Milanović bar nekada zaćuti.

"Zoran Milanović pola čovek, pola nervni slom", komentar je nekog koji se na Tviteru pojavljuje pod imenom "Nitropolit".

Tviteraš Marin Curić je napisao: "Zoran Milanović na Fejsu popunjava prazninu koju je ostavio Donald Tramp", preneo je hrvatski portal Net.

Milanovića su zbog njegovih izjava uporedili sa Zdravkom Mamićem, a jedna Ana Marija je napisala da se ujutru budi sa željom da što pre vidi šta je izjavio bivši prvi čovek FK Dinamo, a da na sapavanje odlazi sa izjavama Milanovića.

Bonus video:

01:41

SKANDALOZNO! Hrvatski Crveni krst ne daje pomoć Srbima posle razornog zemljotresa (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.