STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: U bolnicama 17 osoba, ima i DECE!
Jeziva saobraćajna nesreća, Foto: EPA / Jalal Morchidi

NEKI SE BORE ZA ŽIVOT

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: U bolnicama 17 osoba, ima i DECE!

U Opštu bolnicu „Dr. Josip Benčević" rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim povredama

Objavljeno:

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas u 3:12 minuta dogodila na autoputu A3. Kako javlja lokalni portal SB Plus.

Prema podatcima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema zasad nepotvrđenim informacijama, u kamionu su bili migranti.

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 17 osoba povređenih u teškoj saobraćajnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

- U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je pet osoba zadobilo teške telesne povrede, a preostalih šest lakše, kazao je za SBplus direktor novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodžiej, dodajući kako je reč uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i dece.

- U Opštu bolnicu „Dr. Josip Benčević" rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim povredama. U toku je lečenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno, za SBplus kazao je dierktor slavonskobrodske Opšte bolnice, prim. Josip Samardžić, dr.med za SB Plus.

Bonus video:

01:23

Opasnost za volanom: Sve više vozača pod uticajem alkohola

(Espreso/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.