On je monstrum koji je pobio majku i oca: Prvo ih izmasakrirao, pa sedeo pored leševa ceo dan!(FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Stjepan Štimac

stravičan zločin!

On je monstrum koji je pobio majku i oca: Prvo ih izmasakrirao, pa sedeo pored leševa ceo dan!(FOTO) (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, sin koji je ubio juče tokom dana ubio majku i oca, pronađen je kako sedi pored njihovih tela
Objavljeno:

Hrvatska policija je, kod mesta Lukinić Brdo u opštini Pokupsko u Zagrebačkoj županiji, oko 12.30 časova pronašla mrtva tela muške i ženske osobe. Uviđaj je u toku, a jedna osoba je privedena na kriminalističku obradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nezvaničnim informacijama, priveden je sin ubijenih, 19-godišnji S.Š. On je ubio majku i oca juče tokom dana, a pronađen je kako sedi pored njihovih tela.

- Policija je komšijama rekla da ne ulaze u dvorište i da će oni odmah doći. U kući je policija pronašla sina kako sedi pored njih, a pored njega je bila lovačka puška - rekao je jedan od meštana lokalnom Cityportal-u.

Po ulasku u kuću policija je u moru dokaza, na podu sobe u kojoj je sedeo 19-godišnjak, našli okrvavljeni novčanik njegova oca. Spekuliše se da je upravo novac motiv zbog kojega je Stjepan Štimac ubio svoje roditelje.

Portal 24sata.hr je, međutim, naveo da je policija kraj tela ubijenih roditelja pronašla nož kolim su oni, navodno, bili izbodeni do neprepoznatljivosti, rekli meštani Pokupskog tom portalu.

(Espreso.co.rs / Index / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.