KOLINDA NAŠLA NOVI POSAO! Malo ko je očekivao da će ovim da se bavi
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Youtube printscreen

iznenadićete se

KOLINDA NAŠLA NOVI POSAO! Malo ko je očekivao da će ovim da se bavi

"Veselimo se saradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrednog iskustva koje je Kolinda Grabar Kitarović stekla na prethodnim pozicijama", kazali su ZŠEM-u

Objavljeno: 12:34h

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, 1. marta, pridružila se ZŠEM-u (Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta) u ulozi Posebne savetnice dekana za međunarodne projekte. "Kolinda Grabar Kitarović podržaće ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne saradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima. Kolinda Grabar Kitarović je prošle godine postala članica Međunarodnog olimpijskog odbora, pa će tako aktivno učestvovati i u novom Erazmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcijum za ovaj projekt čine dva elitna univerziteta – "Stockholm School of Economics" te nemački WHU – "Otto Beisheim School of Management & Euromasters", kao i četiri olimpijska odbora iz regije", stoji u saopštenju.

"Veselimo se saradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrednog iskustva koje je Kolinda Grabar Kitarović stekla na prethodnim pozicijama", kazali su ZŠEM-u. "U svetu je uobičajeno da se bivši predsednici po okončanju svojih političkih karijera angažuju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za dalji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu saradnju. Ona počinje s projektom vezanim za sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportista. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih veština i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišćeni što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu“, istakla je Grabar-Kitarović.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.