JEDAN POZNATI HRVAT SE NALAZI NA SLICI IZ 1978. GODINE, da li ga prepoznajete?
Mate Jankvoić, Foto: Mate Janković/Privatna arhiva

DA LI GA PREPOZNAJETE

JEDAN POZNATI HRVAT SE NALAZI NA SLICI IZ 1978. GODINE, da li ga prepoznajete?

Objavio je i još jednu fotografiju iz 1978. godine, koju su njegovi obožavaoci već imali priliku da vide jer je često pokazuje, a pronašao ju je u jednom od dokumenata iz školskih dana

Objavljeno:

Poznati hrvatski kuvar Mate Janković na Facebooku često deli fine recepte, kao i svoje skice iz privatnog života, pa je tako podelio fotografiju iz mladosti na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Mnogi ga smatraju jednim od najzgodnijih lokalnih kuvara, a nakon što je svima pokazao kakvu je sliku imao u tinejdžerskim danima, sada se vratio još dalje u prošlost i pokazao kako je izgledao u školskim danima. Ozbiljan izraz lica je nešto na šta pratioci zgodnog šaljivdžija nisu navikli.

Mate Janković
foto: Screenshot

Objavio je i još jednu fotografiju iz 1978. godine, koju su njegovi obožavaoci već imali priliku da vide jer je često pokazuje, a pronašao ju je u jednom od dokumenata iz školskih dana.

Mate Janković
foto: Screenshot

Janković je počeo da kuva slučajno, na nagovor roditelja roditelja, inače profesionalnog kuvara, upisao je Školu kuvara. Kasnije je svoj zanat brusio sa brojnim kuvarima u prestižnim hotelima i restoranima širom sveta.

Bonus video:

(Espreso/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.