MI SMO JOŠ BOLESNI, BEZ OBZIRA JESMO LI ILI NISMO: Da li astrološkinja na HRT televiziji zna šta je htela reći?
Anđelka Subašić, Foto: Printscreen/HRT

neverovatno

MI SMO JOŠ BOLESNI, BEZ OBZIRA JESMO LI ILI NISMO: Da li astrološkinja na HRT televiziji zna šta je htela reći?

"Vidimo se za mesec dana pa ćemo proveriti kakva je vaša astrološka prognoza", odgovorila je Barbara Kolar i zaključila razgovor

Objavljeno:

Hrvatska raditolevizija, koju je prisiljen plaćati golem deo stanovnika Hrvatske, juče je u emisiji "Kod nas doma" ugostila astrološkinju koja je pričala o pandemiji koronavirusa.

Naime, u emisiju koju vodi Barbara Kolar pozvana je astrološkinja Anđelka Subašić.

Razgovor sa Subašić Barbara Kolar najavila je rečima: "Iz sveta knjiga zaronićemo u svet zvezda koje život znače."

U prvom delu razgovora Kolar je sa Subašić razgovarala o ljubavnim savetima koje od astrološkinje traže njeni klijenti.

Nakon toga je Barbara Kolar astrologinji Subašić postavila sledeće pitanje: "Možemo li našim gledaocima dati nekakav nagoveštaj kakav nas mart čeka, hoćemo li konačno prema nekom životu?"

"To je magnetizam i naboj koji dosta proizvodi i potrese"

Usledio je odgovor koji vam prenosimo u celosti:

"Pa rekla bih da krajem marta se ipak nekako slaže, ovaj, to... to su te konstalacije planeta Sunčevog sistema u nekim teškim uglovima, 90 stepeni i tako, jednostavno to je magnetizam i naboj koji doista proizvodi i potrese i ovo i ono pa tako i na sopstvenom planu", rekla je Subašić.

Treba podsetiti da položaji i kretanja planeta i zvezda nemaju apsolutno nikakav uticaj na događaje na Zemlji, pa tako ni na potrese i epidemije. Potresi, naime, nastaju od kretanja odnosno sudaranja tektonskih ploča pod Zemljinom površinom, što se uči u osnovnoj školi.

"Mi smo još uvek bolesni svi, bez obzira jesmo li ili nismo"

Ali da nastavimo s odgovorom astrologinje Subašić na pitanje Barbare Kolar.

"U drugom delu da, ali prvi deo još nije i mislim da u martu možemo očekivati... Zato bismo trebali biti oprezni malo što se tiče, to baš nije popularno, sada će me svi napasti da bi ja rekla, ja bi ipak oprezno, oprezno. To je kao, mi smo još uvek bolesni svi, bez obzira jesmo li ili nismo, ali smo ono... nakon bolesti ti treba malo oporavka. Ali od maja, recimo, bi trebalo biti onako, još u martu se moramo paziti, biće dosta i... ali masovno vakcinisanje u drugoj polovini, u prvoj polovini se neće događati jer neće biti omogućeno sve skupa, ali u drugoj polovini bi išlo. Ako ste na to mislili", rekla je Subašić.

Kolar se ni u jednom trenutku nije ogradila

"Vidimo se za mesec dana pa ćemo proveriti kakva je vaša astrološka prognoza", odgovorila je Barbara Kolar i zaključila razgovor.

Treba napomenuti da se Kolar ni u jednom trenutku nije ogradila od tvrdnji svoje gošće o "magnetizmu i naboju koji proizvodi i potrese", baš kao što nije napomenula da astrologija nema apsolutno nikakve mogućnosti predviđanja budućnosti.

HRT-u smo poslali niz pitanja vezanih za gostovanje Anđelke Subašić, ispitivanje astrologinje o razvoju pandemije te izostanak reakcije voditeljke Kolar na iznošenje ne naučnih tvrdnji o nastanku potresa. Odgovore ćemo objaviti kad i ako ih dobijemo.

Bonus video:

(Espresp/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.