JOŠ jedan STRUČNJAK nas napustio: Čuveni PEDIJATAR preminuo u 75. godini
Sveća, Foto: Profimedia

velika tuga

JOŠ jedan STRUČNJAK nas napustio: Čuveni PEDIJATAR preminuo u 75. godini

Nazivaju ga najboljim pedijatrom kojeg su ikada upoznali

Objavljeno:

POZNATI zagrebački pedijatar Oskar Lučev preminuo je u 75. godini, prenosi Šibenski.

Oskar Lučev rođen je u Šibeniku 1946. godine. Na Medicinskom fakultetu u Zagrebu diplomirao je 1973. Prva medicinska služba bila je u slovenskoj Sevnici na Savi. Specijalizaciju iz pedijatrije završio je u Zagrebu 1982. Od tada pa nadalje posvetio se radu u primarnoj zdravstvenoj zaštiti koju je obavljao u Domu zdravlja Zagreb - Zapad. Objavio je više desetina stručnih radova, učestvovao je u velikom broju medicinskih stručnih kongresa.

Na portalu najdoktor je Lučev dobijao same pohvale. Nazivaju ga najboljim pedijatrom kojeg su ikada upoznali.

Od Lučeva se opraštaju mnogi i na društvenim mrežama.

Prenosimo neke od komentara s Fejsbuka:

"Dr. Oskar Lučev zauvek sklopio svoje oči. Pamtićemo ga kao najboljeg prijatelja naše dece o čijem zdravlju se brinuo. Neka mu je laki večni san. Baka Nada".

"Dr. Oskar Lučev. S obzirom na to da mu ne možemo na sahranu, predlažem da odemo i zapalimo po jednu sveću sutra kod Doma zdravlja iz pijeteta najboljem pedijatru u gradu i predivnom čoveku koji je pomogao generacijama naše dece ali i svim roditeljima svojom duhovitošću, dobrotom, strpljivošću profesionalnošću, ljubavi prema poslu koji je obavljao, retki su takvi. Ne dozvolimo da ode a da mu se javno ne zahvalimo".

"Danas nas je nakon duge i teške bolesti zauvek napustio dragi kolega i prijatelj, Oskar Lučev, pedijatar i lekar starog kova. Počivali u miru Oskare i želim vašoj duši svu sreću na onome svetu. Bila mi je čast upoznati vas i raditi s vama. Iskreno će mi nedostajati naše jutarnje kafe i šaljivi razgovori".

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.