SKANDAL, DOKTORKA LJILJANA KRŽELJ ODBIJA DA VAKCINIŠE LJUDE! Priča im da će im od vakcine OBOLETI MOZAK!
Ilustracija, Foto: Profimedia

problematična

SKANDAL, DOKTORKA LJILJANA KRŽELJ ODBIJA DA VAKCINIŠE LJUDE! Priča im da će im od vakcine OBOLETI MOZAK!

Doktor medicine Davor Juričić, zaposleni u Hitnoj pomoći Split Ispostava Šolta, potvrđuje navode meštana

Objavljeno:

Pacijenti doktorice Ljiljane Krželj s ostrva Šolte tvrde kako ih ona ne želi vakcinisati. Prema njima, ona čak i ne želi zapisati da su oni voljni tu istu vakcinu primiti. "To vam nije dobro. Od vakcine će vam mozak oboleti" to su opravdanja koja svojim pacijentima navodno govori dr. Ljiljana Krželj kad od nje zatraže da se zapišu za vakcinisanje protiv koronavirusa, piše 24sata. Stanovnici Šolte su se tako našli u problemima. Naime, doktorica vakcinu navodno ne odobrava, a njoj se pak niko ne želi zameriti. Doktor medicine Davor Juričić, zaposleni u Hitnoj pomoći Split Ispostava Šolta, potvrđuje navode meštana. On kaže kako je i sam nekoliko puta imao problema s doktoricom Krželj.

"I oni koji žive na Šolti, pa čak i oni koji imaju odabrane porodične lekare u Splitu, ali su redovno na ostrvu, kažu mi: ‘Što ako me nešto zaboli, a u smeni je dr. Krželj?"

"Doktorica Senka Brajčić i ja uvek uskočimo i kad nije naša smena, čak i kad nije hitni slučaj, iako bi ljudi po proceduri trebali otići kod dr. Krželj. Svesni su očigledno da tamo neće dobiti adekvatnu pomoć, a mi pokušavamo učiniti šta možemo, ali to možemo napraviti 50 ili sto puta, ali ne možemo beskonačno..." ispričao je dr. Juričić.

Njemu je jednom dr. Krželj rekla da je koronavirus ustvari 'politički virus' i da ne postoji. On je nekoliko puta obaveštavao svoje nadređene o njoj. Direktor Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije dr. Marko Rađa zna sve oko dr. Krželj kao i njeno mišljenje o vakcinama, no isto tako priznaje kako je gotovo nemoćan. "Iako jesam na neki način nadređeni doktorici sa Šolte, moje nadležnosti i mogućnosti kažnjavanja su limitirane. Recimo, pre nekoliko mjeseci je bila inspekcija te smo je kaznili zbog dolaska na posao u 7.50 sati, dok je radno vreme u ordinaciji trebalo da započne u 7 ujutru. No za konkretne terapije ili nepropisivanje vakcina, tu se radi o njenoj stručnoj proceni. E sad, samo dva tela mogu dovesti to u pitanje, stručna Povjerenstva sastavljena od tri člana, bilo da je reč o sudskim veštacima medicinske struke ili pak lekarima imenovanim od strane naše Komore" ispričao je dr. Rađa za 24sata.

Sama doktorica odbila je pričati s novinarima o navodima meštana, te im je poželela svako dobro.

(Espreso/Vecernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.