DRAMATIČNO! ŽENE SE PORAĐALE USRED ZEMLJOTRESA, A TO NIJE ONO NAJGORE: Horor u Hrvatskoj!
Sada se vodi briga isključivo o pacijentima, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/JAMES ROSS

KLINIČKA BOLNICA SVETI DUH

DRAMATIČNO! ŽENE SE PORAĐALE USRED ZEMLJOTRESA, A TO NIJE ONO NAJGORE: Horor u Hrvatskoj!

Epicentar zemljotresa bio je u gradu Petrinja

Objavljeno:

Klinička bolnica Sveti duh u Zagrebu oštećena je tokom serije zemljotresa koji su danas pogodili Hrvatsku, a situacija je bila dramatična jer su u toku bili porodi i operacije, kazao je direktor te ustanove Mladen Bušić.

On je za agenciju Hina kazao da je bolnica sada "100 odsto skoncentrisana na zbrinjavanje pacijenata", prenosi Jutarnji.

- Bolnica je pretrpela oštećenja u potresu, ali sad vodimo brigu isključivo o pacijentima i dobrobiti svih onih kojima je potrebna naša pomoć - rekao je Bušić.

Direktor ove bolnice kazao je da u toj ustanovi spremni da prime pacijente iz Siska i dodao da čekaju informaciju o tome.

- Grad Zagreb i svi njegovi zdravstveni kapaciteti biće maksimalno na raspolaganju svima kojima je potrebna zdravstvena pomoć - rekao je Bušić.

Podsećanja radi, serija snažnih zemljotresa pogodila je danas Hrvatsku, a potresi su bili toliko snažni da su se osetili u regionu i u okolnim državama.

Prema poslednjim informacijama, tri osobe su poginule, a najmanje 20 ljudi je povređeno. Epicentar zemljotresa bio je u gradu Petrinja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.