Zbog marša ustaških pesama i Tompsona penzinonisan dugogodišnji šef policije u Kninu! (VIDEO)
Foto: Beta

nije prstom mrdnuo

Zbog marša ustaških pesama i Tompsona penzinonisan dugogodišnji šef policije u Kninu! (VIDEO)

Nakon što je prijavljen hrvatskom tužilaštvu za pasivnu reakciju prilikom proslave Oluje, penzionisao se na sopstvenih zahtev
Objavljeno: 14:19h

Načelnik kninske policije Miljenko Lelas penzionisao se na sopstveni zahtev, a na to je bio primoran zbog velikog broja incidenata koje u poslednje vreme nije uspeo da reši.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako prenosi "Jutarnji list", Lelasu se zamera to što nije reagovao na marš i ustaške pesme ratnih veterana 5. avgusta za vreme proslave godišnjice "Oluje", kao i zataškavanje prijave protiv pevača ustaških pesama, Marka Perkovića Tompsona.

Lelasa je MUP posle nadzora prijavio hrvatskom državnom tužilaštvu, a on je na lični zahtev otišao u penziju.

“Okidač” za takav rasplet policijske karijere Miljenka Lelasa, kako neslužbeno saznaje "Jutarnji list" iz policijskih izvora iz PU šibensko-kninske, bila je potpuna pasivnost kninske policije koja je na godišnjicu Oluje 5. avgusta, mirno gledala veterane 9. bojne HOS-a Rafael Boban kako u crnim odorama marširaju Kninom pevajući "Juru i Bobana”, i pozdravljajući omiljenim službenim pozdravom nekadašnje ustaške vojske “Za dom spremni”, kao i njihove kasnije pevanje oda Anti Paveliću, Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.