DA LI ĆE ON IKADA SAZNATI ŠTA MU SE DESILO? Došao sam kući blatnjav, krvav sa iščašenom vilicom!
Printscreen/ Nesrećni mladić, Foto: printscreen

KRUŽI INTERNETOM

DA LI ĆE ON IKADA SAZNATI ŠTA MU SE DESILO? Došao sam kući blatnjav, krvav sa iščašenom vilicom!

Njegovi prijatelji su podelili status, a jedna njegova drugarica je napisala kako se sve odvijalo oko 18 sati. On se kasnije javio s dodatnim informacijama

Objavljeno:

Momak se ne seća ničega od trenutka kada je izašao s posla u 18:30 pa sve do ulaska u stan u 18:55 sati, kada se pojavio ispred starijeg brata dezorjentisan i sa razderotinom na čelu. Kako bi otkrili šta se tačno dogodilo i "rekonstruisali" rupu u sećanju, o svemu ovome je obaveštena policija, a Blažek se trenutno nalazi u KBV Sestre milosrdnice sa blažim potresom mozga.

- Danas, posle posla, sam ušao kod HNK na tramvaj 17 (bar mislim). Pustio sam muziku, i po plejeru sam video da je prošla samo jedna i po pesma. Stigao sam kući blatnjav, krvav sa dislociranom vilicom i izgubljenim naočarima. Ako me je bilo ko video, molim vas javite, jer ne znam šta se dogodilo. Update: Malo se sećanje vratilo! Izašao sam iz tramvaja kod Vjesnika, išao sam do Instar-informatike na Savskoj (toga se sećam), posle toga sam krenuo do apoteke u Albaharijevoj na Knežiji. Mislim da mi se tamo to dogodilo, šta god to bilo. - dramatičan je apel objavljen na društvenim mrežama ovog Čakovčanina Karla Blažeka, web dizajnera i bubnjara koji trenutno radi u metropoli kao kuvar.

Njegovi prijatelji su podelili status, a jedna njegova drugarica je napisala kako se sve odvijalo oko 18 sati. On se kasnije javio s dodatnim informacijama. Iz PU zagrebačke kažu kako imaju informacije o događaju vezane za mlađu mušku osobu, koja je hospitaliyovana u KBC Sestre Milosrdnice, i da će sa njom razgovarati kada to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.