OVA ŽENA (32) JE IMALA S*KS SA DEČAKOM (14), A BRANILA SE DA NIJE ZNALA DA JE MALOLETAN! Sada je spremila NOVI ŠOK!
Tea je u velikom problemu, Foto: Facebook/Teah Vincent

ŠOKANTNO

OVA ŽENA (32) JE IMALA S*KS SA DEČAKOM (14), A BRANILA SE DA NIJE ZNALA DA JE MALOLETAN! Sada je spremila NOVI ŠOK!

Porota je raspravljala tek nešto više od sat vremena pre nego što su doneli oslobađajuću presudu za Vincent

Objavljeno:

Ovo mi je uništilo život. Takođe je uništilo i svaku šansu koju sam imala za neku karijeru. Previše se sramim da bih pokušala pronaći bilo kakav posao. Jako sam ljuta i emotivna, rekla je nakon presude.

Majka troje dece, Teah Vincent (32), koja je prošle nedelje oslobođena optužbi zbog seksualnog odnosa s maloletnikom, sada razmišlja o prodaji svojih fotografija na pretplatničkoj usluzi OnlyFans, prenosi The Sun.

Podsetimo, ova majka troje dece iz Gloucestershirea priznala je da se seksala s 14-godišnjakom, ali nije znala da je maloletan.

Porota je raspravljala tek nešto više od sat vremena pre nego što su doneli oslobađajuću presudu za Vincent.

- Ovo mi je uništilo život. Takođe je uništilo i svaku šansu koju sam imala za neku karijeru. Previše se sramim da bih pokušala pronaći bilo kakav posao. Jako sam ljuta i emotivna. Sada svu svoju energiju želim usmeriti na svoju decu i brinuti o njima - rekla je nakon oslobađajuće presude.

Zbog medijske pažnje koju je zauzela, počela je razmišljati ambiciozno te je najavila kako će se možda prebaciti na stranicu OnlyFans gde korisnici mogu uz naknadu eksplicitno objavljivati svoje fotografije i videozapise. Nakon presude koja je otišla u njenu korist, na Instagramu je napisala: "Razmišljam o tome da otvorim OnlyFans profil. Ljudi me ionako mrze, stoga nemam što za izgubiti".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.