Dočekivali su Gotovinu, sada traže sastanak sa Vučićem!
Foto: Fonet

Hrvatski branitelji iznenadili sve

Dočekivali su Gotovinu, sada traže sastanak sa Vučićem!

Pozvali su predsednicu Kolindu Grabar Kitarović da organizuje "radni sastanak s gospodinom Vučićem, predstavnicima branitelja i ostalim zainteresovanim stranama
Objavljeno: 14:42h

Udruženje hrvatskih branitelja želi sastanak sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem i pozvali su predsednicu Hrvatske da to organizuje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predstavnici Sabora udruženja veterana hrvatskih gardijskih jedinica i Udruženja specijalne policije Josip Klem i Dražimir Jukić su se sastali sa liderom SDP i bivšim premijerom Hrvatske Zoranom Milanovićem i izneli takve zahteve.

Kako piše Dnevnik.hr, tema razgovora su bili problemi u odnosima sa Srbijom i izručivanje branitelja, a Klem i Jukić su rekli da je žalosno da ih je Milanović zvao sada, iako je bilo prilike tokom četiri godine njegovog premijerskog mandata, kao i da se radi o predizbornoj kampanji.

foto: Beta

Oni su naveli da domovinski rat nije izrastao na zločinu, kao i da najbolje znaju kakve posledice na pojedinca i društvo ostavljaju ratne traume i da nikako nisu oni koji podržavaju bilo kakve ekstremne istupe koji vode tim putem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.