HRVATSKA GORI! Uhapšena dva OPASNA SRBINA, terorisali su POLA ZAGREBA!
Hrvatska policija/ilustracija, Foto: Profimedia

hrvatska

HRVATSKA GORI! Uhapšena dva OPASNA SRBINA, terorisali su POLA ZAGREBA!

Sa plenom se brzinom munje vraćao do auta gde su ga srpski prijatelji čekali i kojima je davao novac i oružje.

Objavljeno:

Zagrebačka policija stala je na kraj serijskim lopovima koji su uz pretnju airsoft pištoljem za mesec dana odradili 12 razbojništava i pritom zaradili oko 45 hiljada kuna. Lisice na ruke stavili su 25-godišnjem Zagrepčaninu, te dvojici državljana Srbije starih 21 i 22 godine.

Razbojništva su započeli početkom septembra na području zagrebačke Trešnjevke a operisali su sve do Črnomerca. Prema ustaljenom scenariju u neposrednu blizinu odabranih meta, a bilo je devet prodavnica i tri benzinske pumpe, dovozili su se autom.

Pištolj
Pištoljfoto: PU Zagreb

Zatim se 25-godišnjak krajnjih stotinjak metara vozio na bicikl kojeg je vadio iz prtljažnika auta i potom uz pretnju vazdušnim pištoljem zaposlenicama, krao novac. Sa plenom se brzinom munje vraćao do auta gde su ga srpski prijatelji čekali i kojima je davao novac i oružje nakon čega su se odvojeno udaljavali s mesta događaja.

Stvari od lopova
Stvari od lopovafoto: PU Zagreb

Po završetku kriminalističkog istraživanja, trojica lopova su predana pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je nadležnom državnom tužilaštvu dostavljen poseban izveštaj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.