OVO SU OTAC I SIN KOJI SU DEVOJČICU IZ HRVATSKE DRŽALI KAO SE*SUALNU ROBINJU! Jezivi detalji HOROR priče!
Policija / Ilustracija, Foto: Pasco County Sheriff Office

STRAŠNO

OVO SU OTAC I SIN KOJI SU DEVOJČICU IZ HRVATSKE DRŽALI KAO SE*SUALNU ROBINJU! Jezivi detalji HOROR priče!

U ovom slučaju Amerikanci su sarađivali sa koprivničko-križevačkom policijskom upravom kao i sa Ministarstvom unutrašnjih poslova

Objavljeno:

Američka policija nedavno je na Floridi uhapsila dvojicu muškaraca zbog seksualne eksploatacije maloletnice i prebacivanja iz Hrvatske u Sjedinjene Države. Jordan Pulido (26) godinu dana preko Interneta mamio je devojku (16) iz Koprivničko-križevačke županije, a konačno je sa Floride u junu 2018. stigao u Hrvatsku, saopšteno je stranice Ministarstva pravde SAD.

Kažu da su nakon dolaska Pulida u Hrvatsku, on i njegov otac Roberto Santana Jimenez pronašli način da devojčicu prebace iz Hrvatske na Floridu 'kako bi Pulido mogao da bude seksualno aktivan sa žrtvom'. To se dogodilo u julu 2018. godine. Pulidu i Jimenezu preti minimalna kazna od 10 godina zatvora. Takođe su lišeni elektronskih uređaja koji su navodno korišćeni u izvršenju krivičnog dela. U ovom slučaju Amerikanci su sarađivali sa koprivničko-križevačkom policijskom upravom kao i sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.