IMAM JOŠ MESEC DANA...Oglasila se Kolinda iz bolnice posle operacije i podelila sa svima ove vesti
Kolinda Grabar-Kitarović, Foto: Printscreen/Facebook

DRUGAČIJI ŽIVOT

IMAM JOŠ MESEC DANA...Oglasila se Kolinda iz bolnice posle operacije i podelila sa svima ove vesti

Bivša predsednica u je proslavila 52. rođendan, a svojim pratiteljima se tada javila iz svog doma zahvalivši svima na čestitkama

Objavljeno:

Dva meseca nakon operacije osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i otkrila kako izgleda njen život od kada više nije predsednica.

Bivša predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je bila na operaciji stenoze spinalnog kanala vratne kičme KBC-u Zagreb, a pratiteljima se neposredno nakon zahvata javila na društvenim mrežama. Dva meseca nakon operacije osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i otkrila kako izgleda njen život od kada više ne obnaša dužnost predsednice.

"Život je drgačiji, svakako, opušteniji, lakši, imam više vremena za sebe, za ono što zaista volim raditi, saradnju s raznim institutima, učim, pišem doktorat, bavim se porodicom. Oporavljam se od operacije, imam još mesec dana teških restrikcija, a onda će trebati još godinu i više da se živac skroz oporavi", rekla je Grabar Kitarović.

Bivša predsednica u je proslavila 52. rođendan, a svojim pratiteljima se tada javila iz svog doma zahvalivši svima na čestitkama, ali i svojoj porodici na podršci koju joj pružaju. “Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajpre zdravlje i mir u ova teskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorisati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi teskobni. Niko se od nas ne zavarava – neće biti lako, napisala je tada Grabar-Kitarović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.