VERONIKA TUŽI VLASTITU BABU: Prodala je grob u kojem su sahranjeni moji roditelji!
Veronika Potkonjak, Foto: Printscreen/RTL

jezivo

VERONIKA TUŽI VLASTITU BABU: Prodala je grob u kojem su sahranjeni moji roditelji!

Na grobu koji je godinama posećivala nije više bilo imena njenih roditelja

Objavljeno:

Veronika Potkonjak roditelje je izgubila kao beba, a iako je nasledila bogatstvo, punoletnost je dočekala u dugovima.

- Dadilja je zvala moga oca da sam ja jako bolesna i da moraju hitno doći kući sa svadbe na kojoj su bili. Moju majku zadržavali su da ne uđe u taj auto. Oni su jurili, kamionska prikolica ostala je na putu i oni su se zabušili u nju", ispričala je.

Podsetimo, nakon smrti roditelja baka je dobila skrbništvo nad njom, a veliko bogatstvo koje su joj roditelji ostavili je jednostavno potrošila, javlja RTL. Prisetila se i rijetkih odlazaka na njihov grob dok je bila mala. No, Veronika je počela odlaziti sama na grob kada je bila veća. Jedan od odlazaka pre četiri godine zaprepastio ju je.

Na grobu koji je godinama posećivala nije više bilo imena njenih roditelja, Majke Aleksandre, oca Borana i majčine sestre Ane koja je tragično stradala.

Život Vesne Pavković, kako smo već objavili, obeležila je afera finansijskog inženjeringa s početka devedesetih godina prošlog veka, kao i lične tragedije. I poslednje počivalište svoje dve kćeri je prodala pa posmrtni ostaci Veronikinih roditelja i tetke sada čekaju ekshumaciju.

No, Veronika, iako bez stalnih primanja, neće dozvoliti da posmrtni ostaci njenih roditelja završe u zajedničkoj grobnici, bez traga da su ikada postojali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.