BALKANSKI OBRAČUN U NEMAČKOJ: MAČETOM UBIO STARIJEG BRATA, komšinica otkrila policiji šta je čula iz stana!
Ilustracija, Foto: AP/sebastian Widmann

HOROR

BALKANSKI OBRAČUN U NEMAČKOJ: MAČETOM UBIO STARIJEG BRATA, komšinica otkrila policiji šta je čula iz stana!

Osumnjičeni 30-godišnji hrvatski državljanin uhapšen je na mestu događaja, kažu iz policije

Objavljeno:

Hrvatski državljanin starosti od 30 godina uhapšen je u četvrtak ujutro u nemačkom gradu Emering, nedaleko od Minhena, zbog sumnje da je mačetom ubio tri godine starijeg brata, izvestila je bavarska policija.

U četvrtak oko 4 sata ujutro policija i hitna služba zaprimile su poziv stanarke jedne zgrade u Emeringu koja je čula svađu i lupanje iz susednog stana.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći u susednom stanu je u kupatilu pronađen 33-godišnji muškarac, koji je bio smrtno povređen i medicinska ekipa mu više nije mogla pomoći.

Policija je odmah osigurala mesto događaja, kako bi uzeli tragove na mestu događaja, a mrtvo telo 33-godišnjaka pregledao je sudski mrtvozornik.

Ubrzo su istražitelji zaključili da je 33-godišnjaka, kako se osnovano sumnja, ubio njegov 30-godišnji brat.

"Prema trenutnom razvoju istrage, kriminalistička policija polazi od toga da je između braće izbila svađa tokom koje je mlađi brat naneo starijem smrtonosne povrede mačetom", izvestila je policija uz napomenu da za sada ne može da da informacije o mogućem motivu zločina.

"Osumnjičeni 30-godišnji hrvatski državljanin uhapšen je na mestu događaja, te je na predlog Državnog tužilaštva Minhena izveden pred nadležnog sudiju istrage koji mu je odredio istražni zatvor. Osumnjičeni je potom odveden u istražni zatvor", saopšteno je.

Mrtvo telo njegovog brata prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Minhenu gde će se sprovesti obdukcija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.