Tompson divljao na Prvom programu HRT-a uz ustaški poklik - Za dom spremni!
Foto: Printscreen/HRT/Index.hr

to je ta europska demokracija

Tompson divljao na Prvom programu HRT-a uz ustaški poklik - Za dom spremni!

Organizaciju koncerta nahvalio je i direktor HRT Siniša Kovačić i pored toga što se iz publike više puta čulo skandiranje "Za dom spremni"
Objavljeno: 12:55h

Hrvatska radiotelevizija (HRT) je na prvom programu prenosila koncert iz Knina, na kojem je glavna zvezda bio proustaški pevač Marko Perković Tompson.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako navodi Index.hr namena koncerta je bilo skupljanje novca za obnovu vukovarskog Vodotornja i da su na njemu nastupali brojni izvođači, ali da je već nakon pola sata koncerta nije bilo teško primetiti da je najzastupljeniji na koncertu bio onaj zbog kojeg se publika u Kninu i okupila - Tompson.

100.000 Hrvata u Kninu slavi proterivanje 200.000 Srba! Orilo se "Za Dom spremni"! (FOTO) (VIDEO)

- Tako je pevač poznat po pevanju pesme 'Jasenovac i Gradiška Stara', u kojoj se poziva na klanje Srba, dobio besplatnu reklamu u udarnom terminu na televiziji koju plaćaju svi građani Republike Hrvatske. Čovek kojem mnoge evropske zemlje zabranjuju nastup očigledno nije problem za HRT, pa je Tompson kninskoj publici predstavio svoje najveće hitove i stihove kao 'Loša bila 45-a, odnela nas preko sveta' i slične stihove", navodi ovaj portal.

Nisam vam brat, ja sam kurvin sin! Deda vam je bio ustaška pi*ka, kao što ste i vi! (FOTO) Dodaje se i da je novinarka HRT iz kol centra, dok se u pozadini čuo Tompson, izjavila: "Šaljemo predivne slike".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.