OVAJ PAR IZ HRVATSKE SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE I ZARAĐUJE MILIONE: Nećete nikad pogoditi KOME IH PRODAJU!
Seks / Ilustracija, Foto: Profimedia

IMAJU HOBI

OVAJ PAR IZ HRVATSKE SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE I ZARAĐUJE MILIONE: Nećete nikad pogoditi KOME IH PRODAJU!

Ne smatraju sebe perverznjacima, nego kažu da su upravo suprotno

Objavljeno:

Bračni par iz Hrvatske snima kućne porniće i prodaje ih strancima, a na tome kažu, odlično zarađuju. U večerašnjoj epizodi emisije 'Provereno' progovoriće o tom svom hobiju koji im donosi novac. Važno je napomenuti kako da su oboje zaposleni i kad ne snimaju porniće, rade sasvim obične poslove.

Dolaziš od tamo, ja ću raditi kadar tvojih nogu... I onda dižem kadar, ti njega zagrliš, malo ga zajašeš kao da se ljubite... I onda hoću da ti njoj podižeš majicu. Majicu joj gore digneš i onda hoću da gurneš palac između pantalona i gaćica i spustiš joj da joj vidim čipku…', smernice daje na snimanju jedan od glavnih aktera ove priče.

U svemu tome su amateri, ali pomno paze da im set na kojem snimaju izgleda profesionalno. Scenarijo nekad rade sami, nekada po želji onih koji naruče pornić pa i to naplaćuju. Svesni su da se ovime ne mogu baviti svi, a kupci su im uglavnom iz inostranstva.

Sve je počelo tako što su oboje imali veliku želju da menjanju partnere. Dakle, u njihovom slučaju se nije radilo o prevari jer su se tako dogovorili. Osobe s istim interesima upoznaju preko društvenih mreža gde im se javljaju čak i oni koji naizgled žive mirnim i porodičnim životom, a u stvarnosti su drugačiji.

- Ljudi koji su zauzetog bračnog statusa žele da se upuste i u avanture, a da to njihov partner zna. Ja tu krećem s otvorenim razgovorom. S moje strane je sve otvoreno. Moj suprug zna gde sam, s kim sam i šta radim. 'Bilo bi odlično da i tvoja supruga to zna', međutim to ne nailazi uvek na plodno tlo - kaže sagovornica.

Ne smatraju sebe perverznjacima, nego kažu da su upravo suprotno. Muška osoba koja im se pridružila u snimanju pornića takođe će se pojaviti u večerašnjoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.