POLICIJA PRONAŠLA MRTVOG MUŠKARCA U ŽBUNJU! A onda su pored pronašli i ONO ŠTO GA JE UBILO! HOROR!
Objašnjavaju kako se policijski službenik PU, koji je bio izvan službe, zaustavio na znakove muškarca koji je od njega tražio pomoć, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

neverovatno

POLICIJA PRONAŠLA MRTVOG MUŠKARCA U ŽBUNJU! A onda su pored pronašli i ONO ŠTO GA JE UBILO! HOROR!

Na mestu događaja sproveden je uviđaj

Objavljeno:

Uzrok smrti muške osobe na putu Otok – Vrbanja, koja se dogodila 21. avgusta, je anafilaktički šok usled uboda insekta stršljena. Izvestila je to danas PU Vukovarsko – sremske navodeći kako je dovršeno kriminalističko istraživanje u vezi pronalaska mrtvog tela muškarca.

foto: Dado Đilas

Objašnjavaju kako se policijski službenik PU, koji je bio izvan službe, zaustavio na znakove muškarca koji je od njega tražio pomoć.

- Prateći informacije koje mu je muškarac davao u obližnjem grmlju kod kanala Brežnica pronašli su beživotno telo drugog muškarca zbog čega je policajac odmah pozvao hitnu pomoć i policijsku patrolu.Lekar hitne medicinske pomoći na mestu događaja je potvrdio smrt osobe te konstatovao da na mrtvom telu nema tragova nasilja, navode iz PU.

Na mestu događaja sproveden je uviđaj, dok je temeljem naloga Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar sprovedena i obdukcija kojom je utvrđeno da je uzrok smrti anafilaktički šok. U toku je postupak utvrđivanja identiteta preminulog muškarca za kojeg se pretpostavlja da je bio star oko 30 godina.

Muškarac koji se za pomoć obratio policijskom službeniku izvan službe je avganistanski državljanin nad kojim je proveden upravni postupak zbog nezakonitog prelaska državne granice te je smešten u Prihvatni centar za strance Tovarnik do readmisije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.