TO JE LICE MONSTRUMA! Krvavi dečak je vikao "Ništa mu nisam uradio", a manijak je već počeo da bode devojčicu!
Za napadača nikad nije čula, a jako joj se teško nositi se s činjenicom kako joj je dete stradalo od nepoznate osobe samo nekoliko metara od kuće, Foto: Hrvatska policija

PAKAO

TO JE LICE MONSTRUMA! Krvavi dečak je vikao "Ništa mu nisam uradio", a manijak je već počeo da bode devojčicu!

Dečak (11) je krvario i u šoku ponavljao "Ništa mu nisam uradio..." A manijak je tada već napao i počeo bosti curicu

Objavljeno:

"Mama, ja nisam ništa napravio, on me napao, bole me leđa!"

- Neprekidno je ponavljao tu jednu rečenicu. Bio je ceo krvav, govori majka 11-godišnjaka iz Darde, kojeg je u ponedeljak šrafcigerom čak 17 puta izbo D. Š. (49). Dečaka teško povređenog u napadu leče u osječkoj bolnici.

- Dete ima rane po licu, glavi i leđima. Šili su mu glavu i lice. Primio je antibiotike i ima podlive u plućima, što doktori stalno prate - objasnila je majka dodavši kako joj je sin izvan životne opasnosti i da mu nisu stradali vitalni organi.

Za napadača nikad nije čula, a jako joj se teško nositi se s činjenicom kako joj je dete stradalo od nepoznate osobe samo nekoliko metara od kuće.

- Moj sin je umiljat, drag dečak. Miran je i nije nasilan. Svi ga vole. Najviše se bojim kako će ovaj tragičan i ružan događaj na njega ostaviti psihičke posledice - rekla je majka.

Nakon napada D. Š. je seo na bicikl i nastavio put kuće u Mece, gde je naišao na devojčicu (11).

Devojčica koja ide u razred s napadnutim dečakom vraćala se od bake na skateboardu i živi svega nekoliko kuća od baranjskog monstruma.

Ocu devojčice napadač od pre nije poznat. I njegovu je ćerku, kao i dečaka, napao s leđa. Hrabra devojčica jedno se vreme rvala s monstrumom te mu je uspela pobeći.

- Imala je od 10 do 13 rana, kad se krvava vratila kući i rekla mi da ju je neko napao. Nije videla ko niti ga je od šoka znala opisati, ali je primetila da je nosio fluorescentan prsluk - objasnio je otac devojčice koju su, nakon što su joj pružili pomoć, u ponedeljak pustili iz bolnice. Kad je krvava došla kući, otac je pokušao pronaći napadača, ali njega više nije bilo na ulici. Devojčica, iako još u šoku, u utorak je razgovarala s policijom.

Napadnutoj deci bit će pružena psihološka pomoć.

Napadača su uhapsili u Mecama u ponedeljak nedugo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.