OVU SAM RUPU PLATILA 83 EVRA, PA SPAVALA NA PLAŽI!Čuvena blogerka došla na letovanje u Hrvatsku i pukla! (FOTO)
Juče sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman, Foto: Printscreen

jeza

OVU SAM RUPU PLATILA 83 EVRA, PA SPAVALA NA PLAŽI!Čuvena blogerka došla na letovanje u Hrvatsku i pukla! (FOTO)

Slažem se da je pomalo opasno

Objavljeno: 13:13h

Blogerka na društvenoj mreži TikTok deli svoje doživljaje i iskustva s putovanja. Posetila je i Hrvatsku, gde ju je dočekalo neugodno iznenađenje.

foto: Printscreen

Bila sam beskućnica juče, a sada ću vam ispričati zašto, započela je mlada Jutjuberka Saomai iz Austrije svoju objavu na društvenoj mreži Tik Tok. Šokirala se nakon što je trebala odsesti u apartmanu blizu Opatije za 83 evra po danu.

- Juče sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li verovati? Odvratno - rekla je blogerka pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonjeru.

foto: Printscreen

Nije želela tamo da spava, a plaža joj se svidela pa je odlučila tamo provesti noć. Uzela je pokrivač i jastuke pa rekla:

foto: Printscreen

- Evo, to je bio moj smeštaj preko noći. Slažem se da je pomalo opasno, mogla sam biti opljačkana, ali vidite da sam preživela.

Grad joj se sviđa, ali napomenula je kako ju je apartman stvarno rastužio. Ne može jerovati šta se iznajmljuje za te pare.

- Moram vam priznati kako sam se na plaži čak i naspavala - zaključila je Jutjuberka koja se na čitavu situaciju sve vreme smejala. Nije mogla verovati šta ju je u Hrvatskoj dočekalo.

Nakon Brseča, Saomai je otišla u Rovinj. Snimka koju je podelila s Rovinja je malo veselija, a pohvalila se i kako je napokon jela burek.

foto: Printscreen

Potom se počastila i sladoledom i naposletku išla na druženje s prijateljima u obližnji kafić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.