ČUVENO TELEVIZIJSKO LICE POZITIVNO NA KORONAVIRUS: Zarazio je poznati teniser!?
Podsetimo, u nedelju uveče testirane su 22 osobe od koji su tri bile pozitivne, Foto: Printscreen

koronavirus

ČUVENO TELEVIZIJSKO LICE POZITIVNO NA KORONAVIRUS: Zarazio je poznati teniser!?

Zidarić je proteklih dana bila u Zadru gde je za HRT pratila teniski turnir Adria Tur

Objavljeno: 13:25h

Sportska novinarka i urednica na HRT-u, Mirna Zidarić (50), kako neslužbeno saznajemo, pozitivna je na Kovid-19.Tragom vesti koju smo čuli s HRT-a informaciju smo pokušali proveriti u razgovoru sa Zidarić koja zasad nije imala komentara.

- Ne mogu vam sada ništa reći. Znaću vam više reći nakon pres konferencije Kriznog štaba u 14 sati – rekla je Mirna Zidarić u kratkom telefonskom razgovoru.

foto: Printscreen

Zidarić je proteklih dana bila u Zadru gde je za HRT pratila teniski turnir Adria Tur organizovan na inicijativu srpskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, a intervjuisala je Bornu Ćorića, hravtskog tenisera kod kojeg je potvrđena zaraza.

Podsetimo, u nedelju uveče testirane su 22 osobe od koji su tri bile pozitivne, pa su epidemiolozi pokrenuli potragu za njihovim kontaktima. Sa svima se detaljno razgovara i pokušava utvrditi moguća transmisija. Kapaciteti za testiranje laboratorija Zavoda za javno zdravstvo Zadar su veliki, tokom jednog dana može se obraditi 288 briseva.

foto: Printscreen

Sve je krenulo nakon što je objavljeno da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Zidarić je poznata sportska novinarka i urednica na HRT-u. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. U Sportskom programu HTV-a od 1994. kao spoljna saradnica, od 1996. u radnom odnosu. Novinarka, reporterka, od 2002. uređuje i vodi sportske vesti u Dnevniku HTV-a. Izveštavala s Olimpijskih igara u Atini, Pekingu i Londonu, uređivala i vodila studijske emisije o Olimpijskim igrama u Torinu i Vankuveru, svetska i evropska košarkaška prvenstva, teniske turnire u Umagu i Zagrebu, susrete Dejvis kupa i svetske skijaške kupove, među njima i Snežnu kraljicu u Zagrebu. Uređivala i vodila sportsko zabavne emisije Živi zid i Na domaćem terenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.