U HRVATSKOJ SE SRUŠIO VOJNI AVION! Nema preživelih!
Odmah po dojavi na mesto događaja upućeni su policijski službenici, Foto: EPA/ABIR SULTAN

nesreća

U HRVATSKOJ SE SRUŠIO VOJNI AVION! Nema preživelih!

U Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 16:02 sati primljena je dojava da je u mestu Biljane Donje pao avion

Objavljeno:

Pko 16 časova u mestu Biljane Donje nedaleko od Zadra pao je vojni školski avion ZLIN. Poginule su dve osobe, neslužbeno je potvrđeno iz PU zadarske.

"U Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 16:02 sati primljena je dojava da je u mestu Biljane Donje pao avion. Odmah po dojavi na mesto događaja upućeni su policijski službenici, a o ovom događaju su obaveštene i sve druge službe, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe. Nakon dolaska na mesto događaja o svim preduzetim merama i radnjama ćemo blagovremeno obavestiti javnost", poručili su iz PU zadarske.

"U četvrtak, 7. maja 2020. godine kod Biljana Donjih oko 16 sati dogodio se pad vojnog školskog aviona ZLIN u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, bila je riječ o redovnom obučnom letu.

Na mesto događaja upućene su nadležne službe.

Potpredsednik vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj uputili su se prema 93. vazduhoplovonom krilu u Zemuniku.

Ministarstvo obrane će o više informacija izvestiti javnost."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.