USTAŠKI INCIDENT U SPLITU ZA VREME PANDEMIJE KORONE! Na šalu napisali STRAVIČNU PORUKU, urlali su tri JEZIVE REČI!
ilustracija, Foto: Youtube / Printscreen

hrvatski huligani

USTAŠKI INCIDENT U SPLITU ZA VREME PANDEMIJE KORONE! Na šalu napisali STRAVIČNU PORUKU, urlali su tri JEZIVE REČI!

Šokantne scene u Splitu jutros

Objavljeno:

Skupina maskiranih mladića solidarisala se sa sveštenikom nad kojim se zgraža cela Hrvatska, a svojom porukom "Novinari crvi" podržali su i brutalni napad na splitske novinarke, piše Slobodna Dalmacija.

Oni su popodne došli ispred crkve na Barutani, gde su juče napadnute novinarke dok su obavljale svoj posao.

Dižući u zrak šal na kojem su napisali: 'Za dom spremni', simpatizeri don Joze, pred crkvom su pevali 'Zovi, samo zovi', a zapalili su i bengalku. Razvili su i transparent s natpisom 'Uz don Jozu do groba' i 'Novinari crvi', a pridružio im se i sam sveštenik don Josip Delaš koji je s njima skandirao.

Reč je o župniku Župe sv. Leopolda Bogdana Mandića, koji održava mise i prkosi verskim i svetovnim preporukama donesenim zbog sprečavanja širenja koronavirusa. Usprkos napucima i molbama Nadbiskupije i Kriznog stožera, don Jozo je u splitskom predgrađu Sirobuja ipak služio uskršnju misu. Uoči njenog početka fizički je napadnuta novinarka Dalmatinskog portala Živana Šušak Živković, kojoj je otrgnut i razbijen mobitel.

Policijska službenica za odnose s javnošću Željka Radošević potvrdila je večeras da imaju saznanja o okupljanju maskiranih maldića te da policija već postupa po dojavi, piše Slobodna Dalmacija.

- Pregledali smo snimak, u toku je policijsko postupanje - kazala je Radošević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SlobodnaDalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.