ZAVRŠAVAM 18. SAT DEŽURSTVA, SAMO ŽELIM DA VIDIM SVOG SINA: Ova medicinska sestra zaslužuje da poslušamo njen APEL
Ima važnu poruku za sve, Foto: Twitter printscreen

pridržavajte se mera

ZAVRŠAVAM 18. SAT DEŽURSTVA, SAMO ŽELIM DA VIDIM SVOG SINA: Ova medicinska sestra zaslužuje da poslušamo njen APEL

Apele šalju i zdravstveni radnici

Objavljeno:

Borba sa pandemijom koronavirusa iz dana u dan postaje sve veća, a u toj borbi najveći teret sigurno nose zdravstveni radnici.

Stoga, sa svih strana stižu apeli kojima se građani pozivaju da se pridržavaju određenih mera kako bi se zaraza suzbila, a time olakšao posao lekarima i celom osoblju. Niko ne želi da se ponovi scenario sa severa Italije gdje lekari doslovno padaju sa nogu od iscrpljenosti.

Apele šalju i zdravstveni radnici pa se tako na Tviteru oglasila jedna medicinska sestra iz KBC-a Zagreb, čija objava je privukla veliku pažnju.

"Ušla sam u 18. sat dežurstva i tako će biti od sada sve dok ovo smeće od boleštine ne pobedimo. Ako mi pomognete pridržavanjem uputstava koje stalno ponavljam neće me dugo žuljati ove naočare, neće mi se osuti lice od maske, moći ću otići ranije kući videti svog sina i macu", napisala je medicinska sestra te dodala u drugoj objavi:

"Moći ćemo se opet družiti i popiti kafu zajedno. Zagrliti se. Moći ću vam ispričati neku anegdotu sa posla jer sada nikome nije do šale. Moći ću uskoro videti svoj Dubrovnik, svog nećaka. Znam da i vi imate slične želje. Moramo ih dočekati #zajedno. Laka i mirna vam noć."

Mnogi korisnici su odgovorili na njenu objavu i izrazivši joj podršku.

"Drži se, ti si naša heroina, mnogo vam hvala..." neke su od poruka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.