HRVAT IZBO MLADU I LEPU ŽENU JER JE HTELA DA GA OSTAVI! Užasan zločin u Nemačkoj!
Na mestu zločina pronađeno je i oružje, Foto: Printscreen

strašno!

HRVAT IZBO MLADU I LEPU ŽENU JER JE HTELA DA GA OSTAVI! Užasan zločin u Nemačkoj!

Stravičan čin dogodio se u utorak ujutro u 5 sati

Objavljeno:

Hrvat Rudolf H. (42) osumnjičen je da je zabio kuhinjski nož u grudi svoje žene Brigit H. (38) u Nemačkoj navodno zato što je hjela da se razvede.

Priveden je juče pred istražnog sudiju Okružnog suda u Gelnhausenu zbog sumnje da je počinio ubistvo. Hrvat je u 11:04 izašao iz automobila s dva civilna policajca i odveden je stepenicama do Okružnog suda u Gelnhausenu u beloj zaštitnoj odeći. Istražni sudija brzo je odlučio i poslao ga u istražni zatvor, javlja Feniks.

Slomio je oštricu noža na njoj

Stravičan čin dogodio se u utorak ujutro u 5 sati u kuhinji porodične kuće. Komšije su čule vriskove i alarmirali policiju. Ali pomoć je došla prekasno – žena je već preminula.

Na mestu zločina pronađeno je i oružje, a reč je o kuhinjskom nožu s oštricom dugom 20 centimetara. Oboje dece bračnog para, ćerka (13) i sin (15) bili su u kući za vreme zločina. Još nije sasvim jasno jesu li svedočili samom ubistvu, a trenutno za njih brine stručni tim.

Tužitelj Dominik Mies za BILD je kazao: “Žrtva je dva puta izbodena. Oštrica kuhinjskog noža se slomila, a to dovoljno govori o količini besa i nasilja.” Prema navodima javnog tužioca, Brigit H. htela je da se razvede od Rudolfa.

Pre nego što se s porodicom preselio u Nemačku, ubica je živeo u Dalmaciji, ali poreklom je Slavonac.

Splitski poznanici i prijatelji supružnika kazali su za Slobodnu Dalmaciju da je sve slutilo na zlo "jer je lepa i vredna mlada žena strepila od muža već od prvog dana braka".

Živela u smrtnom strahu od supruga

Pričaju da se u toj meri bojala da se nije usudila ni pomisliti da ga napusti. Bojala se, kažu, najgoreg.

Rudolf H., došljak u Dalmaciju iz omanjeg slavonskog mesta, radio je desetak godina kao obezbeđenjeu jednoj splitskoj firmi, vozio je motore, rekreativno trenirao kik boks i uživao u svom hobiju s papigama. S Brigitom, po rođenju Splićankom sa Splita 3, zasnovao je brak u kojem su dobili dečaka i devojčicu.

Brigit je donosila novac u kuću. Kako bi podigla decu, nije birala poslove. Jedno vreme platu je zarađivala kao blagajnica u velikom trgovačkom centru na Lovrincu, a radila je i u telefonskoj prodaji i razne druge poslove. Kad je stigla u Nemačku, počela je čistiti.

"Njen suprug stalno je govorio kako je ovde loše, on je uvek hteo nešto više. A otišli su tamo za crkavicu. Mislim da nisu ni lipe zaradili. Bilo je to preživljavanje. I gore od toga... Znate kako je kad naši ljudi tek stignu tamo. Žive ajme majko, rade najniže poslove koje Nemac neće. Svako misli da je Nemačka ne znam šta. Svašta je jadna radila, nijedan posao joj nije bio stran. Baš je bila vredna", slomljenim glasom priča Brigitina dobra poznanica.

Htela je pokrenuti razvod

I oni potvrđuju da je sada htela pokrenuti razvod. Kažu da je fizičkog zlostavljanja bilo od samog početka veze.

"On je nju kontrolisao iz minute u minutu, u pitanju je strašno ljubomoran, nasilan tip. Šta uostalom reći o muškarcu koji je u njihovu dvosobnom stančiću u Kaštelima, kupljenom na kredit, samome sebi u jednoj sobi napravio teretanu. Kupiš dvosoban stan, imaš dvoje dece i onda od jedne sobe napraviš sebi teretanu?! Pa valjda ćeš od dve sobe deci dati jednu", rekla je za Slobodnu Dalmaciju Brigitina poznanica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.