KONTROLA JE UŠLA U TRAMVAJ, A ONA NIJE IMALA KARTU: Sada traži DEVOJKU koja je za nju tada učinila nešto PRELEPO!
Zagreb, Foto: Youtube/Printscreen

PRIČE IZ ZAGREBA

KONTROLA JE UŠLA U TRAMVAJ, A ONA NIJE IMALA KARTU: Sada traži DEVOJKU koja je za nju tada učinila nešto PRELEPO!

Evo šta je uradila devojka

Objavljeno:

Fejsbuk grupe vrlo su popularne među Zagrepčanina.

Većina kvartova ima bar jednu svoju grupu u kojima razmenjuju svoja iskustva, traže savete, upozoravaju jedni druge na razne stvari, komentarišu događanja i slično.

Među brojnim takvim objavama neretko se pojavi i objava u kojoj Zagrepčani dele lepe gestove koje su doživeli od svojih sugrađana.

Jednu takvu priču podelila je jedna devojka u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih grupa "Zakaj volim Zagreb".

- Već dugo me nešto nije razveselilo kao ova zetova kartica. Danas u šestici oko 16.55 (Branimirova) ušao je kontrolor u tramvaj i normalno pregledavao karte. Kako imam godišnji pokaz stajala sam kod prvih vrata (bez straha) i lagano tražila pokaz dok se kontrolor približavao. U jednom trenutnu shvatim da nemam pokaz ni kartu i kada sam se već pomirila sa činjenicom da ću dobiti kaznu, devojka koja je stajala do mene (crvena kosa, plave oči) mi pruža praznu zet karticu. Hvala ti još jednom i ako se prepoznaš javi se, dužna sam ti kafu! Zato volim Zagreb - napisala je devojka.

Objava je postala pravi hit pa je tako podeljena više desetaka puta, izazvala je i mnoštvo komentara, a "lajkovalo" ju je i više od 4.000 korisnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.