ŠOK NAD ŠOKOVIMA, HRVATSKI POLITIČAR PODRŽAO UBICU IZ SPLITA! Kaže da je OPRAVDANO što je ubio tri čoveka!
Foto: Facebook

reakcija

ŠOK NAD ŠOKOVIMA, HRVATSKI POLITIČAR PODRŽAO UBICU IZ SPLITA! Kaže da je OPRAVDANO što je ubio tri čoveka!

"Što u prevodu znači da zakon ne važi ni za mene kao poslanika u skupštini i da zapravo prijavljivati za pretnju postaje besmisleno jer policija ne radi svoj posao"

Objavljeno:

Poslanik u skupštini Hrvatske Ivan Pernar osvnuo se na svom Fejsbuku na slučaj trostrukog ubistva u Splitu i istakao kako mu je posebno intrigantan bio detalj da osumnjičeni nikad nije prijavio pretnje, koje je navodno dobijao, policiji. Kako je napisao u statusu, upravo zbog toga želi podijeliti iskustvo prijetnje nasiljem koju je on dobio i prijavio policiji, no prema Pernaru policija nikad nije privela ni prijavila osobu odgovornu za to. Naveo je ako je istina da su ubici pretili oni koje je ubio da je onda njegov čin opravdan i da će mu on ličnonositi kolače u zatvor jer smatra da policija ne radi svoj posao i ne štiti društvo od kriminala.

- Pratio sam slučaj u Splitu gde je mladić kalašnjikovom smaknuo troje ljudi, policija kaže da svi ubijeni imaju desetke kaznenih prijava što naslućuje da su se bavili kriminalom.

Baš iz tog razloga želim s vama da podelim iskustvo prećenju izravnim nasiljem koju sam doživeo i prijavio policiji. Do današnjeg dana, uprkos davanju iskaza, detaljnom opisu osumnjičene osobe, pristunosti svedoka i snimcima video kamera, policija nije privela, prijavila i izvela na sud tu osobu. Što u prevodu znači da zakon ne važi ni za mene kao narodnog poslanika i da zapravo prijavljivati za prijetnju postaje besmisleno jer policija ne radi svoj posao. Ako ne važi za mene, potpuno mi je razumljivo zašto osumnjičeni trostruki ubica nije išao da prijavi osobe koje mu prete policiji jer čak i da mu jesu pretile, siguran sam da bi i dalje ostale na slobodi kao što su ostale i nakon svih tih kaznenih prijava.

Iz tog razloga smatram, ukoliko mu 3 navedene osobe zaista jesu pretile nasiljem i maltretirale ga (iznuđivale dug za drogu njegovog mlađeg brata), da je njegov čin opravdan. Ukoliko nisu, treba ga najstrože osuditi, ukoliko jesu i ukoliko se zaista radi o ljudima koji su se bavili kriminalom, odneću Filipu Zavadlavu kolače u zatvor jer smatram da policija ne radi svoj posao i ne štiti društvo od kriminala u meri u kojoj bi to trebala - naveo je Pernar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.