BIVŠA MISICA SE ZAPOSLILA KAO MASERKA, PA ZAVRŠILA NA SUDU: Čuveni gradski salon bio je leglo PROSTITUCIJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

SKANDAL U ZAGREBU

BIVŠA MISICA SE ZAPOSLILA KAO MASERKA, PA ZAVRŠILA NA SUDU: Čuveni gradski salon bio je leglo PROSTITUCIJE

Druga maserka prisetila se okolnosti pod kojima je pola godine masirala klijente i odala se prostituciji

Objavljeno:

Pružanje seksualnih usluga u pojedinim salonima za masažu nije novost, a često radnice koje usliše seksualne želje klijentima, završe pod lupom policije i suda.

Dve bivše radnice jednog zagrebačkog salona za masažu optužile su vlasnicu salona da ih je upravo ona terala da razvesele klijente ekstra željama. A rezime toga su prekršajne prijave protiv dve devojke od kojih se jedna pre nekoliko godina u javnosti pojavila kao prva pratilja jednog renomiranog izbora lepote u Hrvatskoj.

Za razliku od bivše misice u ranim 20-ima koja je nepuna dva meseca radila u navedenom salonu, njena nešto starija kolegica punih šest meseci je masirala klijente na razne načine. A kako se u slučaj umešala policija, obe su devojke prijavljene za odavanje prostituciji. Za policiju je to kršenje članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira pa su obe, sad već bivše maserke, na Prekršajnom sudu novčano kažnjene sa po 754 kune te navedeni iznos moraju uplatiti u državni proračun.

- Smatram se krivom. Radila sam do početka 2019. u tom salonu za masažu. Vlasnica salona je tražila da klijentima zadovoljavam seksualni nagon. Srećom, taj sam posao radila kratko. Uspela sam se zaposliti na drugom radnom mestu. Žao mi je što sam to radila. I iskreno želim zaboraviti to životno razdoblje - otkrila je bivša misica koja se u međuvremenu udala i postala majka.

Druga maserka prisetila se okolnosti pod kojima je pola godine masirala klijente i odala se prostituciji te je takođe uprla prstom u vlasnicu salona za masažu.

- Poslodavac me prisiljavao na pružanje usluga masaže celoga tela pa i polnog organa. To sam priznala i policiji. Sve je to sad iza mene i o tome ne želim više razgovarati. Ne želim se više sećati tog perioda mog života - utvrdila je druga bivša radnica tog zagrebačkog salona za masažu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.