HRVATSKA KANDIDATKINJA ZA PREDSEDNICU ŽESTOKO: Stidim se što stojim u istoj prostoriji S NJIM! (VIDEO)
Katarina Peović, Foto: Twitter printscreen

osudila škora

HRVATSKA KANDIDATKINJA ZA PREDSEDNICU ŽESTOKO: Stidim se što stojim u istoj prostoriji S NJIM! (VIDEO)

Ona je izrazila zgražavanje nad jednim od kandidata, zbog njegove skandalozne izjave

Objavljeno:

Predsednički izbori u Hrvatskoj su blizu, a nedavno je održano i TV sučeljavanje gde su se u debati pokazali svi kandidati.

Pažnju je privukla izjava jedne od kandidatkinja, Katarine Peović. Ona je izrazila zgražavanje nad jednim od kandidata, zbog njegove skandalozne izjave:

- Pre svega želim reći da me je blam što stojim u istoj prostoriji sa čovekom koji je danas izjavio da bi pomilovao ratnog zločinca koji je ubio 43 civila, čije su jedinice vršile okrutan zločin i ubile devojčicu od 12 godina i njene roditelje. Ovde sam da pokažem da je to jedno s drugim povezano, da je povezano ovo zločinačko, mafijaško breme koje nosimo već 30 godina,s materijalom i ekonomskom devastacijom koju nećemo rešiti na način na koji će većina kandidata i tvrditi da se može rešiti, a to su kozmetičke promene...

Peović je dodala da su za ključne promene važni nastavnici i nastavnice koji su štrajkovali, kao i radnici Uljanika i Kraša - firmi koje su u velikim problemima.

Peović je mislila na Miroslava Škora , koji je izjavio da bi pomilovao osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa, čija jedinica je likvidira bračni par Zec i njihovu 12-godišnju ćerku Aleksandru.

Škoro je to izjavio u emisiji "Demokracija" na Vinkovačkoj TV.

- Kao predsednik neću ponoviti greške prethodnika i pomilovaću hrvatske branitelje - rekao je Škoro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.