OVAKO JE IZGLEDALA MLADA KOLINDA! Bila sam PRAVI VRAG! Imala je samo jednu ČETVORKU, da li JE PREPOZNAJETE?
Imala je samo jednu ČETVORKU, Foto: Beta / Mario Strmotić

PREPOZNAJETE LI JE?

OVAKO JE IZGLEDALA MLADA KOLINDA! Bila sam PRAVI VRAG! Imala je samo jednu ČETVORKU, da li JE PREPOZNAJETE?

Predsedničin portret visi i u školskom hodniku

Objavljeno:

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nakratko se vratila u svoje školske klupe i prisetila svog školovanja. Bila je to godina 1983., a predsednica je išla u drugi razred srednje u prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji. Školski imenik iz drugog razreda gimnazije. Jedinu zaključenu četvorku imala je u trećem srednje – iz matematike, pišu vijesti. hr.

Grabar Kitarović se još pre dve godine pojavila na obeležavanju 390. rođendana Prve riječke hrvatske gimnazije u HNK Ivan pl Zajc, koju je pohađala. Tom prilikom učestvovala je u Panel diskusiji “Obrazovanje – nekad, danas i sutra”.

“Ja sam joj predavala u trećem razredu, oduvek je bila… bila je lepa devojčica, onako, tanašna, visoka, vitka.. Što se tiče ostalog na časovima… ona je uvek bila, nije se nikad eksponirala, ali je uvek sve znala ako ste je prozvali”, kaže Slavica Dundović, profesorka bibliotekarstva Kolinde Grabar Kitarović.

Predsedničin portret visi i u školskom hodniku. Nacrtali su ga učenici. Ona je, pak bila pokrovitelj njihovoj proslavi 2017. godine.

“Bila sam dobra cura, ali bila sam malo i vražićak. Supruga Jakova tada nisam poznavala. On je bio u jednoj drugoj gimnaziji. Upoznali smo se tek na studijama u Zagrebu. Naravno da sam se zaljubljivala i tokom osnovne i srednje škole”, rekla je predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ovako je Kolinda izgledala u srednjoškolskim danima:

Kolinda Grabar Kitarović mlada
Kolinda Grabar Kitarović mlada foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.