ON JE OD NJE STARIJI 20 GODINA, A KADA JE UBIO IZAŠAO JE I REKAO MI OVO: Stravična saznanja o paru iz Hrvatske
Hrvatska policija, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

UŽASNO

ON JE OD NJE STARIJI 20 GODINA, A KADA JE UBIO IZAŠAO JE I REKAO MI OVO: Stravična saznanja o paru iz Hrvatske

Zgrožene komšije još ne znaju što se tačno dogodilo u kući gde je, kažu, godinama mirno živeo par

Objavljeno:

Stravično ubistvo šokiralo je meštane naselja Podrvanj, na području Čavli, nedaleko od Rijeke, gde je u sredu oko 20.30 sati u porodičnoj kući pronađeno mrtvo telo ženske osobe.

Zgrožene komšije još ne znaju što se tačno dogodilo u kući gde je, kažu, godinama mirno živeo par.

- U šoku smo, ne možemo da verujemo. On je dosta stariji od nje, oko dvadeset godina, ali bili su jako skladan par i činilo nam se da jako lepo funkcionišu. Često su zajedno šetali u ulici, baš dan pre ubistva smo ih videli, i radili na parčetu zemlje nedaleko od kuće. Tamo imaju i baraku, gde su se često odmarali, sadili povrće, obrađivali zemlju... On je veteran, mislimo da su se čak upoznali na ratištu. Bio je u penziji, dugo je radio u brodogradilištu kao strugar, a ona je radila u domu za starije i nemoćne. Nikad nisu pravili probleme, uvek su bili spremni da pomognu, ali on je u zadnje vreme bio malo čudan, kao da su mu popustili živci, ali nije tražio pomoć - kažu komšije koji ne mogu da veruju što se dogodilo u inače mirnom naselju.

Niko od njih kobne noći nije čuo nikakvu galamu ni komešanje iz kuće u uskoj uličici gdje su supružnici živeli.

- Nisam čuo ništa, ali mi je komšija rekao kako je u neko doba video ubicu kako je izašao u dvorište i rekao: "Ubio sam je". Strašno, ne znam šta je moglo da ga natera na to. Bili su dobre komšije - u neverici klima glavom meštanin Podrvanja. Bračni par zajedno nije imao dece, dok suprug iz ranijeg braka navodno ima odraslog sina i ćerku, kažu komšije.

Tokom trajanja uviđaja na stepenicama u dvorištu nedaleko od ulaznih vrata pronađena je odbačena puška, za koju treba da se utvrdi da li njome počinjeno ubistvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.