UHVAĆENI MLADIĆI KOJI SU NAPALI SRBE U KNINU! Policija je jednog pronašla u PIJANOJ VOŽNJI
Ilustracija, Foto: Profimedia

NAPAD U HRVATSKOJ

UHVAĆENI MLADIĆI KOJI SU NAPALI SRBE U KNINU! Policija je jednog pronašla u PIJANOJ VOŽNJI

U Policijskoj stanici Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim

Objavljeno:

Hrvatska policija je rešila napad u kafiću u Đevrskama, podnoseći prekršajne prijave protiv dva od tri mladića koji su, podsetimo, učestvovali u vređanju vlasnika kafića govoreći mu da će opet bežati Srbi na traktoru.

Kako saznaje Večernji vlasnica kafića zapisala je registarske oznake vozila pa je policija i zatekla vozača na putu u alkoholisanom stanju.

S obzirom na to da su okrivljeni samo za ovo delo ispada da događaji u Đevrskama i u Uzdolju gde su fizički napadnuti starci i maloljtnici, odvojeni. Policija to nije potvrdila...

- Sve su opcije otvorene, još uvek se sprovodi krim istraga... - rekla je zvaničnica PU šibensko-kninske Marica Kosor o povezanosti slučajeva u Đevrskama i u Uzdolju.

U Policijskoj stanici Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim za prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Utvrđeno je da su okrivljeni 21. avgusta oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholisanom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka ličnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vređao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28-godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.