FILMSKA PRIČA ZETA DARKA ŠARIĆA: Ubio je ČOVEKA, POBEGAO iz ZATVORA, a sad je UHAPŠEN u ZAGREBU zbog LIČNE KARTE
Kod njega je pronađeno pola kilograma kokaina i gomila oružja, Foto: Printscreen

pravi triler

FILMSKA PRIČA ZETA DARKA ŠARIĆA: Ubio je ČOVEKA, POBEGAO iz ZATVORA, a sad je UHAPŠEN u ZAGREBU zbog LIČNE KARTE

Zindović je 2013. uhapšen u Crnoj Gori, nakon što je magnumom brutalno likvidirao Luku Popovića

Objavljeno:

Dok u pritvoru u Beogradu čeka kraj suđenja zbog posedovanja pola kilograma kokaina i oružja, a nakon čega će biti izručen Crnoj Gori gde je osuđen zbog ubistva, zet narkobosa Darka Šarića na zagrebačkom je Opštinskom sudu u odsutnosti nepravosnažno osuđen zbog posedovanja lažnih hrvatskih dokumenata.

Kako je otkrila policijska istraga, Jovica Zindović (43) iz Pljevalja tokom 2007. je pod lažnim hrvatskim identitetom boravio nekoliko puta u Hrvatskoj - u više navrata je dolazio u prostorije zagrebačke policije u Petrinjskoj gde je podizao dokumente, imao je dve prijavljene adrese na području Zagreba i Velike Gorice...

foto: Dado Đilas

Rodni list

Opštinski kazneni sud u Zagrebu Zindovića je nedavno osudio na uslovnu kaznu od 22 meseca zatvora s petogodišnjim rokom jer je 2006, najpre u Glini, nabavio rodni list Dragoslava P., inače državljanina BiH rođenog u Hrvatskoj. S tim rodnim listom i krivotvorenom BiH ličnom kartom Dragoslava P., u koju je umetnuo svoju fotografiju, u konzulatu RH u Odžaku 2007. zatražio je i dobio originalni hrvatski pasoš s imenom Dragoslava P. i svojom fotografijom. S tim pasošem mesec dana kasnije, na šalteru u Petrinjskoj, dobio je i hrvatsku ličnu kartu na ime Dragoslava P. s prebivalištem u Zagrebu. Takođe istoga dana je zatražio i zamenu pasoša i policija mu je izdala novi na ime Dragoslava P., sada s prebivalištem u Zagrebu.

Beg iz zatvora

Te dokumente koristio je do oktobra 2007, kada je zatražio promenu adrese. Naime, 25. oktobra 2007. ponovno je došao u Petrinjsku, gde je odjavio adresu u Zagrebu, a par dana kasnije u policijskoj postaji u Velikoj Gorici prijavio je novu adresu u Mraclinu, i od policije je dobio novu luičnu kartu.

Zindović je 2013. uhapšen u Crnoj Gori, nakon što je magnumom brutalno likvidirao Luku Popovića. Međutim, premda je bio osuđen na 15 godina zatvora 2015, uspeo je da pobegne iz zatvora pod još do danas nerazjašnjenim okolnostima.

foto: Printscreen

Naime, uprava zatvora mu je odobrila kućni posetu jednom teško bolesnom članu porodice te je odveden u porodičnu kuću, ali im je pobegao. Godinu dana kasnije uhapšen je u Beogradu, a kod njega je pronađeno pola kilograma kokaina i gomila oružja.

BONUS VIDEO:

APOKALIPSA NA ALJASCI-HILJADE MRTVIH LOSOSA NA POVRŠINI VODE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.