RASISTIČKI NAPAD NA TURISTE U SPLITU: Momci crne kože prestravljeni bežali od huligana koji su ih tukli!
Ilustracija, Foto: Profimedia

novi napad

RASISTIČKI NAPAD NA TURISTE U SPLITU: Momci crne kože prestravljeni bežali od huligana koji su ih tukli!

Poslednjih nedelja u Splitu se dogodio niz nasilnih zločina

Objavljeno:

Hrvatska policija je za "Index" potvrdila kako su sinoć u Splitu opet napadnuti stranci.

Rekli su i kako napad ne dovode u vezu s Tompsonovim koncertom za vreme kojega na rivi nisu zabeležili niti jedan incident.

Kako je javila čitateljka "Indexa", ona i njeno društvo sedeli su na terasi restorana kada su videli "dečka crne boje kože kako s društvom trči", a za njima "desetak njih u crnim majicama".

Ovi u crnim majicama vikali su tim dečkima da su "majmuni" te ih gađali bocama, kazala je čitateljka Indexa koja je sve videla.

U policiji su nam potvrdili da je sinoć oko 23 sata u ulici Dražanac došlo do narušavanja javnog reda i mira na način da je nekoliko za sada nepoznatih muških osoba nasrnulo na nekoliko stranih državljana.

Kada je iz apartmana izašao očevidac, 61-godišnji državljanin Velike Britanije, kako bi pomogao napadnutima, jedan muškarac mu je udario šamar zbog čega je stranom državljaninu pozlilo. Odveden je u bolnicu na pregled, a odbio je hospitalizaciju.

Obavljen je razgovor s dvojicom stranih državljana Francuske, 24-godišnjakom i 22-godišnjakom koji su odbili lekarsku pomoć, kazali su iz policije.

Kriminalističko istraživanje je u toku.

- Ljudi sjede i jedu, a oko njih huligani trče te ganjaju turiste. Pa šta se to događa? - pita se čitateljka.

Poslednjih nedelja u Splitu se dogodio niz nasilnih zločina. Pre par dana nepoznati je muškarac francuskom turistu odgrizao uvo, mlada Norvežanka završila je sa slomljenim nosom jer je htela ući u taksi, nožem je izbodeno više ljudi...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.