KOLINDA STRAŠNO PROVOCIRA: Njene reči zaboleće SVAKOG SRBINA!
Predsednica Hrvatske izjavila je da bi želela da ode na Tompsonov koncert, Foto: EPA/Valda Kalnina

da li je ovo moguće?

KOLINDA STRAŠNO PROVOCIRA: Njene reči zaboleće SVAKOG SRBINA!

Grabar Kitarovićeva je u emisiji HRT ''S predsednicom izvan protokola'' pozdravila to što je pevač zatražio od publike da nosi isključivo obeležja "pobedničke hrvatske vojske"

Objavljeno:

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da bi želela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona 4. avgusta u Splitu.

Grabar Kitarovićeva je u emisiji HRT ''S predsednicom izvan protokola'' pozdravila to što je pevač zatražio od publike da nosi isključivo obeležja "pobedničke hrvatske vojske", s obzirom na to da je, kako je navela, "Domovinski rat u temeljima moderne Hrvatske".

- Mislim da bih svakako svratila na koncert, to nikada nisam krila i već sam bila na njegovim koncertima - kazala je predsednica Hrvatske, prenosi portal Indeks.hr.

Tompson, pevač poznat po ustaškim i antisrpskim pesmama, u četvrtak je potvrdio da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan pre obeležavanja "Dana domovinske zahvalnosti", izvoditi pesmu "Čavoglave", koja započinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

- Naravno da ću na koncertu pevati "Čavoglave". To je pesma koja je i iz Domovinskog rata, pesma o mojim prijateljima, saborcima i ona ni po čemu nije sporna. Ona je svedok vremena, svedok kad se stvarala hrvatska država - naveo je Tompson, prenosi Index.hr.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.