NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA SE SKINULA U 58. GODINI: Kažu da NIKAD BOLJE nije izgledala! (FOTO)
Glumica Sanja Vejnović, Foto: prentscreen/youtube/ Ljigav Paškanat

prenosimo

NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA SE SKINULA U 58. GODINI: Kažu da NIKAD BOLJE nije izgledala! (FOTO)

Geni, ishrana, tretmani, ali i dobro raspoloženje, radost i smeh, rekla nam je jednom Sanja, zaslužni su za njen dobar izgled

Objavljeno:

Na Hvaru se ovih dana odmara glumica Sanja Vejnović, a objavljivanjem letnjih fotografija s plaže glumica je i ovog leta pokazala kako fantastično izgleda.

Sanja će u avgustu napuniti 58 godina, što se po njenom mladolikom izgledu nikada ne bi moglo zaključiti. Geni, ishrana, tretmani, ali i dobro raspoloženje, radost i smeh, rekla nam je jednom Sanja, zaslužni su za njen dobar izgled.

Sanja Vejnović, podsetimo one koji ne znaju, slavu je stekla ulogom Anđe u filmu Banović Strahinja. I meditacija je zaslužna za njenu mladolikost i fit liniju, a pazi da u ishrani ne meša belančevine i ugljenehidrate, vozi bicikl i rolere. Ovih dana objavila je i fotografiju u kupaćem kostimu, a obožavatelji su joj dali do znanja da blista i izgleda odlično.

foto: Printscreen/Instagram

– Blistaš kao more i sjajiš kao sunce. Kao vino si. Uvek lepa – poručili su joj. Sanja često ističe kako lakše podnosi vrućine nego zime i obožava letnji odmor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.