PRETUKAO JE SVEŠTENIKA KOG JE ZAVELA SAŠKA: Vređao je dete i nazvao ga MELEZOM!
Saška Kovačević, Foto: Printscreen / Facebook

SKANDAL

PRETUKAO JE SVEŠTENIKA KOG JE ZAVELA SAŠKA: Vređao je dete i nazvao ga MELEZOM!

Sveštenik ponovo greši...

Objavljeno:

Ivana K., promiskuitetnog sveštenika kojeg je zavela fatalna crnka iz Modriče, pretukao je kum jer mu je uvredio dete iz mešanog braka... mediji su saznali da je kumovo dete više puta nazvao pogrdnim imenom.

Bosanska Posavina bruji o novom skandalu u čijem je središtu promiskuitetni sveštenik Ivan K., dosadašnji župnik u Derventi.

Sveštenika je u Slavonskom Brodu pre nešto više od mesec dana brutalno pretukao muškarac iz Zagreba, i to njegov kum. Navodno je sveštenik vređao kumovo dete iz mešovitog braka, nazivajući ga melezom (izraz za ono što je mešano).

Saznajemo da je više puta nazvao dete tim pogrdnim imenom. Kumu se to nije svidelo pa se obrušio na sveštenika, bacio ga je na pod i “iscipelario”. Zbog pretrpljenih povreda sveštenika su u prevezli u bolnicu, gde su mu pružili lekarsku pomoć.

foto: Printscreen / Facebook

I dok se sveštenik oporavlja, mnogi su se prisetili skandala s fatalnom crnkom iz Modriče, Saškom Kovačević. Podsetimo, skandal u Modriči, gde je tad službovao sveštenik Ivan K., otkriven je u okviru akcije Steroid.

Saška Kovačević zavodila i navela na seks, kasnije se ispostavilo s drugom ženom, a ona je samo tu seansu snimala i kasnije pohotnog sveštenika ucenjivala snimkama seksa izvukavši od njega oko 250.000 konvertibilnih maraka, tj. malo manje od milion evra.

Lepu Sašku navodno je upoznao dok je još bila maloletna. Ona je od njega ubrzo počela da pozajmljuje novac i predlagala mu ljubavnu vezu. Kad je navršila 20 godina, izjavila mu je ljubav i rekla da s njim želi stupiti u intimne odnose.

On se ispočetka opirao, ali na kraju su ipak završili u spavaćoj sobi župne kuće, a Saška mu je stavila fantomku na glavu. Sveštenik koji je zbog nje prekršio celibat tek je posle saznao da žena s kojom je spavao nije bila Saška nego druga devojka, dok je Saška sve snimala kako bi ga mogla ucenjivati. Saška se potom nagodila s tužiteljstvom.

Osuđena je na godinu dana zatvora, koji je odslužila u kućnom pritvoru s elektroničkom narukvicom. Sad je svedokinja u postupku protiv suokrivljenih, svojeg dečka Aleksandra Vasiljevića i Mile Joksimovića.

- Neka je dobio batine, dobio je svoje. Moja Saška je odslužila svoje i sad trenira u reprezentaciji BiH karate. Imao bih puno toga da kažem o tom svešteniku, ali za sada je bolje da ćutim - rekao je Nedeljko Kovačević, Saškin otac.

S ovim skandalom, kao i s događajem u Slavonskom Brodu, upoznata je i Vrhbosanska nadbiskupija, pa ostaje da se vidi šta će ovog puta poduzeti kardinal Vinko Puljić. Do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar nadbiskupije na pitanje.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.