ZARIO SESTRI NOŽ U VRAT DOK JE SPAVALA! I to sve zbog psa? Užasna porodična drama NA BALKANU
Inače, brat i sestra bili su u dobrim odnosima, ali za sve je, kažu u porodici, kriv alkohol, Foto: Profimedia

jezivo

ZARIO SESTRI NOŽ U VRAT DOK JE SPAVALA! I to sve zbog psa? Užasna porodična drama NA BALKANU

Muškarac je bio na lečenju od alkoholizma

Objavljeno: 13:14h

Žena (38) iz Siska tragično je preminula kada joj je brat zario nož u vrat dok je spavala, a sumnja se da je bio u alkoholisanom stanju.

- Tata! Brat me ubo! - sve je što je 38-godišnjakinja uspela reći ocu nakon što joj je brat (36) u petak u četiri sata zario nož u vrat u stanu u Sisku.

Počela je obilno da krvari iz rane te je otac, koji se naglo probudio, odmah počeo zaustavljati krvarenje. Ali u panici nije uspeo sam da pozove Hitnu pomoć nego je lupao i probudio susede.

- Oko 4 sata sused nas je digao i odmah smo došli da pomognemo. Zvali smo lekare i pomogli da se krvarenje spreči. Pre toga nismo čuli nikakvu galamu niti su susedi pre bili problematični - kažu prvi susedi ove porodice.

Napadač, koji je u tom trenutku bio pijan (policija je utvrdila kako je imao 1,67 promila alkohola u krvi), ostao je u stanu sve dok nije došla policija. U ranim jutarnjim satima izveli su ga u lisicama. Njegova sestra, koja je zadobila povredu opasnu po život, oporavlja se u Opštoj bolnici Sisak.

- Operisali su je i dobiće transfuziju ako bude trebalo. Reaguje na glas, ali se vidi da je jako boli - rekli su u porodici.

Inače, brat i sestra bili su u dobrim odnosima, ali za sve je, kažu u porodici, kriv alkohol.

- On je već dva puta bio na lečenju od alkoholizma. Slali smo ga, i mi lično, u Popovaču na lečenje. Nakon toga vratio bi se i bilo bi mu bolje. Suzdržavao se, ali onda je opet, sam, počeo pomalo piti. Kad je trezan, dao bi vam sve, ali kad išta popije, pretvori se u potpuno drugu osobu - kažu kroz suze članovi porodice.

Pokušali su mu na sve načine pomoći, ali on je sve odbijao. Navodno je, kad su mu odbijali dati da pije alkohol, postao agresivan. Takav je bio i kad je izveo mučni napad. Kako se neslužbeno saznaje, 36-godišnjak je došao pijan u stan, a sa sobom je doveo i psa, za kojeg ukućani ne znaju odakle mu. Sestra je životinju navodno uzela u ruke, na šta je brat poludeo. Čekao je, najverovatnije, da svi zaspe te je nožem ubo sestru dok je spavala.

Porodica za napad nema nikakvog opravdanja te kažu kako im je upropastio život.

- Dobro smo ga vaspitali, bio je vrhunski fudbaler, ali nikako nije mogao da pronađe posao. Počeo je piti sam i nije imao meru. To ga je upropastilo - kažu u porodici.

Nakon završetka uviđaja i krim istraživanja znaće se za koje će ga krivično delo osumnjičiti.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.