MARI JE PARTNER ČAŠOM RASEKAO LICE: Na vrata joj je onda došao i njegov otac da joj preti!
Mara je doživela nasilje, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

MARI JE PARTNER ČAŠOM RASEKAO LICE: Na vrata joj je onda došao i njegov otac da joj preti!

Do sad je ćutala samo zato jer joj je pretio

Objavljeno:

Fotografije 23-godišnje Mare Andrijašević, s vidljivim šavovima i posekotinama po licu koje, navodno, potiču od čaše zabijene u glavu, preplavile su u četvrtak društvene mreže.

Sisačka policija je za "Jutarnji" saopštila da nasilje nije prijavljeno i da su oni reagovali na temelju objave fotografija koje su se u virtualnom svetu proširile brzinom munje.

- Čašu o glavu razbio mi je još 5. januara u osam ujutro. Deca iz prve veze spavala su u sobi, a on me napao u hodniku kad sam mu rekla da kod mene ne ustaje živčan i da ode k svojim roditeljima i tamo širi živčanoću. Nakon toga mi je čašu momentalno nabio u lice. A, realno gledajući, ljubazno sam mu rekla samo da ode. Na Hitnu u Sisak me odvezla sestra. Šivali su mi glavu, a ubrzo je stigao i on. Dovezao se nakon što je sam sebi raskrvario ruku. Nisam to tada prijavila policiji jer mi je pretio da će me progutati mrak, da će moja deca nestati s lica zemlje, a i obećavao je da će platiti da se vidljivi ožiljak estetski ublaži, ali kad je čuo da to košta 12.200 kuna bez troškova puta, promenio je mišljenje i odustao - otkriva za Jutarnji Mara Andrijašević.

Ona je, naime, u sredu uveče sa svojeg profila na Fejsbuku uputila dramatičan apel upozorenja u kojem je svojeg bivšeg partnera Dejana S., s kojim je bila pola godine u vezi, opisala kao nasilnika. Pre incidenta je, priča otvoreno, sanjala da će “danas, sutra biti model, ali nakon premlaćivanja snovi padaju u vodu”.

I ko zna koliko bi možda još ti ožiljci ostali među njena četiri zida da joj se, kako tvrdi, Dejanov otac nije pojavio na vratima.

- Banuo je na vrata i bahato vikao da otvorim. Rekao mi je da njegov sin, uz hrpu svedoka, nije to uradio. Rekao je da ima toliko novca da ta tuđa greška nikada neće biti sanirana i da svojem sinu takvo ponašanje odobrava. Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan. Da sam ja njemu to uradila, zasigurno bih odmah u zatvor, a on zato šeće na slobodi, srećan ispija kafe i traži koga će još unakaziti jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema nimalo ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo obrane, a ja ću ostati unakažena zbog njega do kraja života - ogorčeno je ispričala Mara Andrijašević sjesna da će “joj na čelu doživotno stajati njegov potpis”.

O svojim povredama i onim spoljnim, vidljivim, i onim unutrašnjim, skrivenim, Mara s gorčinom progovara. Do sad je ćutala samo zato jer joj je pretio.

- On i otac tvrde da ja ništa ne mogu dokazati, a sve su pvorede, jer imam lekarsku dokumentaciju, zapisane u računaru. Za estetski zahvat kažu neka si ga platim sama, da oni možda mogu platiti pola. Kao da sam si sama to napravila. A taj ožiljak je neizbrisiv. Može se samo ublažiti. A na duševne boli koje mi je naneo, smeje mi se u facu - tvrdi Mara Andrijašević.

Na upit je li Dejan S. ikada pre tog kobnog 5. januara pokazivao da je sklon nasilju, kaže da nije.

- Sve je to dobro skrivao. Glumio je ljubav, ulizivao mi se na sve moguće načine - zaključuje mlada majka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.