CRKNI DR*LJO, DA BOG DA OSTALA I BEZ DRUGE S*SE, POPUŠI K*RČINU KOMŠIĆU! Spisateljica DOŽIVELA BRUTALNE UVREDE
Uzburkala duhove: Martina Mlinarević Sopta, Foto: Printscreen

teški napadi

CRKNI DR*LJO, DA BOG DA OSTALA I BEZ DRUGE S*SE, POPUŠI K*RČINU KOMŠIĆU! Spisateljica DOŽIVELA BRUTALNE UVREDE

Dr*ljo jedna prodana, ljubavnice jedna. Mrš napusti zemlju. Preotela muža ženi. Gadiš nam se. Bludnice

Objavljeno: 08:24h

Martina Mlinarević Sopta, bosansko-hercegovačka spisateljica za koju ovih dana mediji u BiH pišu da će uskoro biti imenovana za ambasadorku BiH u Republici Češkoj objavila je na svom profilu na Fejsbuku neviđene uvrede koje su joj počele stizati nakon objave te vesti.

Martina je naima ujedno poznata i po tome što je izrazito osvestila borbu protiv raka dojke nakon što je i sama obolela i svoj spisateljski opus okrenula u tom smeru. Već je kultna postala naslovnica na kojoj je Mlinarević Sopta slikana bez majice, ali i bez grudi koje su joj uklonjene nakon operacije.

foto: Printscreen

Svoju bitku s opakom bolešću opisala je u knjizi "Huzur", koja je postala hit u celom regionu.

Ono što je razbesnelo ljude koji komentarišu po Fejsbuku je to što ju je navodno predložio član Predsedništva BiH Željko Komšić.

"Crkni droljoooo dao Bog da i da ti deca crknu od raka g*vno Balisko idi Komšiću popusi k*rčinu", hrabar je neki Ljubo Novalić, koji čak nema ni sliku pored imena.

"Ovo bi moglo izugledati malo grubo, pošto vidim da je većina komentara lepšeg pola, ali moram... Zna li ova alapača što sebe književnicom naziva da Česi vole žene sa većim poprsjem? Gde se ona onda jadna zaputila sa jednom? I unapred se izvinjavam ženama sa karcinomom dojke da me ne shvate pogrešno. Ali ova u Češkoj nema nikakve šanse..", piše pametnjaković Mario Suton.

"Dr*ljo jedna prodana, ljubavnice jedna. Mrš napusti zemlju. Preotela muža ženi. Gadiš nam se. Bludnice", reči su Ljilje Mandić Čavar.

Teško je zamisliti šta je u glavama ljudi, ali ima toga još.

"Kako govoriš protiv hrvatskog naroda mogla bi ostati i bez druge s*se, idi blati u českoj hrvatski narod", kaže "hrabri" Danijel Martinović.

"Najveći problem je u nama. Jer ako se ta politička k*rva preko nedelje može prodavati po Sarajevu, a vikendom bez straha šeta po svom selu - e onda je do sela", piše nepotpisani junak s Fejsbuka.

Ove je pretnje i neviđene uvrede Martina Mlinarević Sopta podelila na svom Fejsbuk profilu, a očigledno je to samo deo toga.

BONUS VIDEO:

KRIMOSI PALI U GAĆAMA! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU SAJ! Upali usred noći i pohapsili dilere, a detalj na zidu je svima zapao za oko! (VIDEO)

(Esprso.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.