Bratstvo i jedinstvo all over Croatia & Serbia: Desant 800 ZG studenata na Beograd! (FOTO)

ZAGORJE ZELENO

Bratstvo i jedinstvo all over Croatia & Serbia: Desant 800 ZG studenata na Beograd! (FOTO)

Doček je zakazan za petak u 12 časova na Železničkoj stanici, a nakon toga se ide do hotela Slavija kako bi se uveče posetili poznati splavovi Beograda
Objavljeno:

Ovog petka desiće se nešto potpuno drugačije u Beogradu, a u goste nam dolazi 800 studenata iz Hrvatske u 12 sati. Radi se o mladim ljudima iz Zagreba, Rijeke i Zadra, studentima različitih fakulteta, od 20 do 28 godina, većinom devojaka. Povod putovanja je upoznavanje Beograda, kako dnevnog tako i noćnog života. 12 najboljih restorana u Beogradu u 2016: Da li ste već bili u njima? (FOTO) Fun factory agencija već 6 godina zaredom, organizuje party vikend putovanja na relaciji Beograd-Zagreb, za sve studente i mlade ljude. Poseta Beogradu nema neki poseban povodom osim druženja i upoznavanja života Beograda.

Promo
Ovog puta organizovano je posebno iznenađenje, a studenti će doći sa vodičem iz Beograda koji će po njih otići veče ranije u Zagreb.
Promo
Doček je zakazan za 12h na Železničkoj stanici, a nakon toga se ide do hotela Slavija kako bi se uveče posetili poznati splavovi Beograda.
Promo
Za vikend je organizovano razgledanje grada, odlazak do Skadarlije, a nakon toga u nedelju se vraćaju za Zagreb. Pogledajte kako je bilo prošle godine:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.