OD DASKE DO HUPSERA: Hrvatski radio uveo nagradnu igru, ONA koja ispuni sve što se traži dobija SILIKONSKE GRUDI
Lajkovi odlučuju!, Foto: Profimedia

IMA I ŽIRI

OD DASKE DO HUPSERA: Hrvatski radio uveo nagradnu igru, ONA koja ispuni sve što se traži dobija SILIKONSKE GRUDI

Slušatelji će odlučiti koja "daska iz grada" zaslužuje "extra boobs"

Objavljeno:

Zagrebački narodnjački radio "Extra FM" pokreće nagradnu igru u kojoj jednu "dasku iz grada" nagrađuje veštačkim grudima.

"Od daske do hupsera", naslovljen je tekst kojim narodnjački radio reklamira nagradnu igru u kojoj nekoga časti estetskom operacijom, a o čemu se šuškalo još prošle godine uoči dolaska radija.

- Od slavonske ravnice do zagorskih brega uz pomoć Extra FM-a! Nagrada je posebna, postojana i primetna. Pobednica će kući otići s većim grudima, a za sve će se pobrinuti renomirani estetski hirurg - najavljuju igru i navode koje prijave će biti uvažene.

- Biće uvažena ako sadrži video u kojem će navesti zašto baš ona zaslužuje da popuni haljinu. Mora da se potrudi da zasluži nagradu. I nipošto ne sme zaboraviti u prijavi da navede potrebne haštagove...

Prijave primaju putem Instagrama i Fejsbuka, a tri finalistkinje odabraće žiri, nije poznato koji.

- Kad sve to obavi, preostaje joj čekati da žiri kaže svoje i odabere tri finalistkinje. Svaki petak objaviće ime jedne srećnice. Nakon što odaberu i treću, najbolji videoklipovi osvanuće na "Extrinom" Instagramu. Slušatelji će odlučiti koja "daska iz grada" zaslužuje "extra boobs". Pobednica je ona koja dobije najviše lajkova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.