PREKO NOĆI JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEKA U HRVATSKOJ: Sada je dobio i zanimljivu poslovnu PONUDU!
Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet senzacija, Foto: Printscreen

proslavio se

PREKO NOĆI JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEKA U HRVATSKOJ: Sada je dobio i zanimljivu poslovnu PONUDU!

Toni je dao prilično neobičan i zanimljiv odgovor u vezi gripe koji je nasmejao ljude širom regiona

Objavljeno:

Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet senzacija zbog videa u kome objašnjava kako gripa ne postoj. Zbog ove izjave, on je trenutno najpopularnija i najtraženija osoba u Hrvatskoj.

Novinari N1 televizije u Zagrebu su pitali građane šta misle o epidemiji gripe koje ja na vrhuncu i dosad je od nje umrlo devetero ljudi u Hrvatskoj.

Dao je prilično neobičan i zanimljiv odgovor i pritom mnoge nasmejao.

“Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vežbaj, p**** ti materina!”, rekao je gospodin.

Gospodinu Toniju telefon nije prestajao da zvoni, a među brojnim pozivima našao se i jedan od Nenada Bakića, predsednika Uprave Varteksa.

“Oduševljen sam njegovim izjavama i njegovom pojavom i rado bismo ga obukli u nova Varteksova odela i angažovali kao menekena. Ako bude zadovoljan, sarađivali bismo sa njim na revijama" - rekao je Bakić.

A evo kako je reagovao Selmani kada je čuo ovu ponudu:

“Varteks, moj lepi i najlepši Varteks. Njihova odela za mene su i dalje najlepši odevni predmet. Zašto ne bih nosio to njihovo odelo? To je meni nekad bilo naj, a i dandanas mislim da je naj. Sada imam previše odela, ali Varteks će večno ostati najbolji za mene”, otkrio je popularni deka.

Kako je rekao, u mlađim danima je sarađivao s hrvatskim modnim kreatorom Josipom Rikardom Gumzejom, modnom kreatorkom Tihanom Harapin Zalepugin, a imao je i nekoliko nastupa u filmu i na televiziji. Što se tiče modnih odabira, uvek je preferirao odela i kapute, a jedan od dražih krojača bio mu je Branimir Hundić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.