DOMAR SE ZAKLJUČAO U ŠKOLU I NIKOG NIJE PUŠTAO! Tvrdi da je doživeo MOBING, a razlog je šokanatan!
Škola u Brodarici, Foto: Google maps

uzbuna u hrvatskoj

DOMAR SE ZAKLJUČAO U ŠKOLU I NIKOG NIJE PUŠTAO! Tvrdi da je doživeo MOBING, a razlog je šokanatan!

On nije bio naoružan, nije nikoga zatočio, niti je ikome pretio.

Objavljeno:

U ponedeljak oko sedam sati ujutro, Goran Macura, domar Osnovne škole u šibenskom prigradskom naselju Brodarica zaključao se u školskoj zgradi i u nju nije puštao ni učenike, ni nastavnike.

-Policija je dobila dojavu oko 7,20 sati da se 49-godišnji muškarac zaključao u školi. Nakon izlaska policijskih službenika na mesto događaja, muškarac nije pružao otpor pa je priveden u policijsku stanicu Šibenik. On nije bio naoružan, nije nikoga zatočio, niti je ikome pretio. Prema dosad utvrđenome 49-godišnjak se na ovaj čin odlučio nezadovoljan svojim statusom u Osnovnoj školi Brodarica, oko koje su jutros osvanuli i nekakvi transparenti - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Prema neslužbenim informacijama, navodno su domaru Goranu Macuri iz Školskog odbora pretili otkazom, zbog toga što je na nedavnom reizboru za direktora škole svoj glas dao dosadašnjem direktoru Emilu Božikovu.

Inače, na mesto novog direktora s četiri glasa za i tri protiv izabrana je Maja Mišura.

Takođe, prema neslužbenim informacijama, tokom reizbora je domar Macura bio izložen mobingu od strane dela Školskog odbora i Radničkog veća, pa i dela roditelja da pri reizboru ne glasa za dosadašnjeg direktora Božikova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.